Izvor: Srbija danas/Svet arhiva vesti 17.03.2018

Zukorlić traži od Srbije da izvuče iz Sirije i Iraka porodice pripadnika Islamske države!

Srbija danas 17.03.2018
Novi zahtev lidera SPP-a. Prema informacijama lidera SPP Muamera Zukorlića, u logoru na tromeđi Sirije, Iraka i Turske se nalazi 11 državljana Srbije, uglavnom žena i dece, a on apeluje na nadležne državne organe da preduzmu sve što je u njihovoj… »

Okomili se na Ruse: Hakeri napadaju sajtove ruskih službi noć pred izbore

Srbija danas 17.03.2018
Napadi pogađaju različite sajtove. Aktivnost hakera uoči sutrašnjih predsedničkih izbora u Rusiji je povećana, a najviše je napada bilo na sajt Federalne službe za nadzor u oblasti informacionih tehnologija i masovnih komunikacija - Roskomnadzora… »

Dvoje poginulo, sedam povređeno: Bežao od policije dok je vozio migrante, pa napravio udes

Srbija danas 17.03.2018
Zasad nije poznato odakle su migranti. Dve osobe su poginule, a sedam je povređeno kada je vozač, koji je u vozio migrante, izgubio kontrolu nad vozilom dok ga je jurila policija, saopštila je policija. Incident se odigrao u jutarnjim satima na… »

Radikalne metode: Stavio je kavez na glavu, a razlog će vas šokirati

Srbija danas 17.03.2018
Neverovatno. Strastveni pušači kada odluče da bace cigarete imaju veliki problem prilikom odvikavanja. Pribegavaju raznim metodama, slušaju sve savete okoline, koriste razne pilule protiv pušenja, hanzaplast, ali kada ništa ne pomaže, pristupa se i… »

Afrin čeka ono najgore: Horde zla pred vratima grada, Kurdi u egzodusu, velika sramota za ceo svet

Srbija danas 17.03.2018
Erdogane, sram te bilo! Dana 14. marta 2018., turski predsednik Erdogan poručio je kako će prema svemu sudeći turska vojska do kraja zauzeti Afrin, severni sirijski grad gde kontrolu drže Kurdi. Trenutno su popodnevni sati 17. marta, a iz Ankare i… »

Očekuje se Putinova pobeda: Otvorena biračka mesta na dalekom istoku Rusije

Srbija danas 17.03.2018
U trci za predsednika Rusije je osam kandidata. Na ruskom dalekom istoku danas su otvorena biračka mesta za izbor predsednika Rusije na kojima se očekuje da će pobedu odneti aktuelni šef države Vladimir Putin. Zbog 11 časovnih zona, glasanje je… »

Ponižavajuće: Reks Tilerson smenjen na mestu državnog sekretara dok je sedeo na wc šolji!

Srbija danas 17.03.2018
Užasno ophođenje prema bivšem državnom sekretaru. Šef osoblja Bele kuće Džon Keli otkrio je novinarima da je bivši državni sekretar Reks Tilerson obavešten o otkazu dok je sedeo u toaletu i "patio od stomačnih tegoba", prenosi Dejli Bist… »

Sirijska vojska najavila 24-časovni prekid vatre u Harasti

Srbija danas 17.03.2018
Važan predah pred nastavak ofanzive. Sirijsko ministarstvo odbrane najavilo je 24-časovni prekid vatre u predgrađu Haraste u Istočnoj Goti. Prema Ministarstvu odbrane, primenjuje se 24-satni prekid vatre koji bi omogućio civilima da napuste ratnu… »

Uznemirujuće: Genocidna Turska nastavlja sa masakrima u Afrinu, a Kurdi im poručuju ovo (foto/video)

Srbija danas 17.03.2018
Ne štede nikog. U petak su turske snage počinile čist masakr u gradu Afrinu kada su artiljerijske i vazduhoplovne snage neselektivno granatirale i bombardovale stambene blokove snažnim intezitetom i tako nešto do sada još uvek nije viđeno. Footage… »

Tigrovi pregazili Istočnu Gotu: Sve više zarobljenih terorista (foto)

Srbija danas 17.03.2018
U toku je ofanziva na grad Sabku. Jurišne jedinice Republikanske garde sirijske vojske osvojile su oko 50 odsto velikog područja u Kafr Batni u oblasti Istočna Gota. IMAGE: #Tarmah - Tiger Forces ( #SAA) capture 15 militants alive in eastern #Ghouta… »