Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 17.03.2018

Podivljalo Ohridsko jezero guta sve pred sobom: Kafići su pod vodom, potopljen je i most, a meštani tek strahuju od najgoreg…

Telegraf 17.03.2018
Građani na socijalnim mrežama javljaju da je jak vetar na nekim mestima obarao drveće koje je palo na automobile. U ulici Nikola Karev je pao limeni krov sa jednog poslovnog objekta, ali srećom niko nije stradao. Jak vetar, koji je na momente duvao i… »

Paketi droge plutaju kod Dubrovnika: Izbacili ih sa glisera, neki su i dalje u moru, a neki su već stigli do plaže (foto)

Telegraf 17.03.2018
Reč je navodno o desetak paketa umotanih u PVC foliju i oblepljenih selotejp trakom koji su bili u moru, a neki su završili na kopnu. Dubrovčani su danas ostali više nego šokirani prizorom koji su imali priliku da vide duž cele obale. Na različitim… »

Velika tragedija za Čačak: Marko (27) je poginuo dok se vraćao sa Ostroga, a njegova devojka je teško povređena, traje…

Telegraf 17.03.2018
Saobraćajna nesreća se dogodila u petak u Crnoj Gori. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak 17. marta oko 17 časova u Crnoj Gori, nastradao je Marko Janković (27) iz Čačka. Njegova devojka Zorana Stojić (23) je životno ugrožena, a… »

Putin uzvraća osvetnički udarac: Rusi proteruju 23 britanskih diplomata i dali su im rok da izađu iz zemlje!

Telegraf 17.03.2018
Prvo je Britanija tražila da 23 ruskih diploma napuste Rusiju. Rusko ministarstvo inostranih poslova je odlučilo da protera 23 britanskih diplomata iz zemlje, proglašavajući ih kao persone non grata (nepoželjne ličnosti). Oni imaju sedam dana… »

Spakovala se u toku noći, izbrisala profile na društvenim mrežama i nestala: Od tada se devojčici Esmi gubi svaki trag

Telegraf 17.03.2018
- Nedavno smo saznali da uopšte mesec dana nije išla u školu. Njen otac je nakon što je za to saznao obavio razgovor sa njom - priča majka Ivona. Esma Magrabi (15) pre tri dana otišla je od kuće u Sokolović Koloniji u kojoj je stanovala sa svojim… »

Brnabić: Vlada Srbije spremna da radi na jednom od najvažnijih pitanja - rešavanju nestalih

Telegraf 17.03.2018
- Vlade bi trebalo da prate implementaciju dogovorenog i drago mi je što će ministar pravde Hrvatske najverovatnije 23. marta posetiti Beograd gde će razgovarati sa ministarkom pravde Nelom Kuburović - rekla je ona. Premijerka Srbije Ana Brnabić… »