Izvor: Tračara arhiva vesti 17.03.2018

Nada Macura glumi u seriji ‘Nemanjići’

Tračara 17.03.2018
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura dobila je ulogu u Nemanjićima, najskupljoj seriji u istoriji srpske televizije. “Treba da glumim mletačku princezu jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u Nemaćićima glumiti… »

Ljudski Ken nakon 60 operacija: Vreme je za decu

Tračara 17.03.2018
Rodrigo Alves svoj je život posvetio plastičnim operacijama pomoću kojih je potpuno promenio svoj izgled, zbog čega su ga mediji prozvali ‘ljudski Ken’. Danas, nakon 60 operacija, Alves je napokon zadovoljan svojim izgledom pa sada ima novi san… »

Ovo su problemi vašeg horoskopskog znaka koji utiču na ljubav

Tračara 17.03.2018
Nijedan horoskopski znak nije savršen. Neki su samokritični, drugi se boje da budu odbijeni. No jedno je sigurno: svaki znak ima svoje karakteristike i mane koje im u ljubavnim odnosima donose samo nevolje. Pročitajte u nastavku 3 najveće greške… »

Jelena Karleuša otopila Kopaonik vrelim nastupom!

Tračara 17.03.2018
Jelena Karleuša nastupila je sinoć na Kopaoniku, u okviru festivala Music Week i još jednom potvrdila status najboljeg zabavljača na našim prostorima! Na prve taktove prošlogodišnjeg hita Ostavljam te, nastao je pravi haos među publikom, koji su… »

Saša Kovačević u epizodi: Prostitutke na ulici

Tračara 17.03.2018
Čim se temperatura digne iznad 20 stepeni, Saša Kovačević pojavi se u medijima sa novom pesmom. Pop pevač objavio je singl Bez tebe me nema, no iako su mnogi očekivali bržu pesmu, on je fanove iznenadio emotivnom baladom. Pesmu je ekranizovao, a… »

Khloe Kardashian toples tri nedelje pred porođaj

Tračara 17.03.2018
Iako joj je termin za porođaj za manje od tri nedelje, Khloe Kardashian ne prestaje sa poslovnim obavezama, pa je tako ovih dana završila snimanje promotivnih fotografija za novu kolekciju brenda farmerki A Good American. Očekivano, nova kolekcija… »