Regioni arhiva vesti 17.03.2018

Srbi iz Gračanice obeležili godišnjicu pogroma: "Nikad nećemo zaboraviti i tražićemo da krivci odgovaraju"

Telegraf 17.03.2018
- Zašto posle toliko godina nemamo rešeno nijedno ubistvo, nijedan zločin? Zašto nema krivaca, a nama nisu bitni samo neposredni počinioci, već oni koji su zločine naređivali. Srbi iz Gračanice i okolnih mesta danas su obeležili godišnjicu… »

Vučić: ZSO – mrtvo slovo na papiru

OK radio 17.03.2018
Beograd -- Više od pet godina pokušavamo na svaki način da dođemo do mira i rešenja kosovsko-metohijskog čvora, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je u obraćanju naciji, na dan godišnjice pogroma na Kosovu, rekao da je u Briselskom… »

Užičanin krio marihuanu u kolima

Užice oglasna tabla 17.03.2018
Užice – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D.A. (41) iz Užica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je sinoć u vozilu „sitroen“ u… »

Uskoro lične karte za mesne zajednice

Ritam grada Kg 17.03.2018
Sve mesne zajednice na teritoriji Grada Kragujevca dobiće svoje lične karte. To je dokument koji podrazumeva kompletnu sliku i situaciju na terenu od komunalne infrastrukture do objekata koje jedna mesna zajednica mora da ima. U saradnji sa savetima… »

Bukti požar u Brezovici, gašenje otežava vetar

Jugmedia 17.03.2018
Vatrogasne ekipe iz Vlasotinca i Leskovca još uvek gase požar koji je danas oko 13 sati zahvatio nekoliko objekata u vlasotinačkom selu Brezovica, u mahali Nerezine. Povređenih nema, a u pomoć su pritekli i vlasotinački i leskovački „Vodovod“… »

GV: Grad učestvuje na licitaciji za “Zastavin” servis

Ritam grada Kg 17.03.2018
Ukoliko grad Kragujevac u postupku prodaje nepokretnosti poslovne i pomoćne zgrade Univerzal banke AD Beograd u stečaju bude najpovoljniji ponuđač, Kragujevac će uskoro dobiti novu autobusku stanicu. Reč je o objektu površine 11.298 kvadrata… »

Vranje dobija odeljenje Visoke medicinske škole: Potpisan sporazum, upisuje se 80 studenata

Kurir 17.03.2018
U Sali Načelstva u Vranju u subotu je potpisan sporazum o otvaranju odeljenja Visoke medicinske škole iz Ćuprije u tom gradu. Sporazum su potpisali dr Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, dr.sci.med Hristos Aleksopulos, direktor Visoke… »

(Foto) Ognjen je junak današnje drame u Užicu: Spasao mališana (3) iz nabujale Đetinje! Čuo sam kako žena doziva u pomoć…

Kurir 17.03.2018
UŽICE - Ognjen Damljanović spasao je danas trogodišnje dete iz nabujale Đetinje, koje je tokom igre upalo u reku. "Bio sam sa društvom na plaži na spravama i čuo sam kako jedna žena doziva u pomoć. Okrenuo sam se u tom pravcu i ugledao malo dete… »

PONOS UŽICA: Bio je najbolji na Vojnoj gimnaziji, sada je najbolji na Vojnoj akademiji sa prosekom 9,61(FOTO)

Užice oglasna tabla 17.03.2018
Ognjen Zlatić iz Užica pre samo pre dve godine proglašen je za jednog od najboljih maturanata Vojne gimnazije u Beogradu sa prosekom 4,9. I tada je skromni Ognjem govorio da to nije ništa, iako je Iza ovog momka u 40. klasi Vojne gimnazije stajao… »

Paraćin i Ćuprija žedni: Treći dan piju vodu iz cisterni jer je sa česme mutna

Kurir 17.03.2018
Uzrok zamućenja je najverovatnije zbog topljenja snega, podzemnih voda i nabujalih vodotokova. ĆUPRIJA/PARAĆIN - Zbog zamućenosti vode na izvorištu "Sveta Petka", odakle se vodom za piće snabdevaju Ćuprija i Paraćin, treći dana građani ova dva… »