Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 28.03.2018

Slede prolećni dani

Glas Zapadne Srbije 28.03.2018
U Srbiji će ujutru biti mestimično slabog mraza, ponegde uz maglu ili nisku oblačnost, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab, promenljivog pravca, krajem dana na severu i umeren južni i jugoistočni, saopštio je… »

Jednokratna pomoć vlasnicima čiji su stanovi oštećeni u požaru

Glas Zapadne Srbije 28.03.2018
Užice - Članovi Veća doneli su rešenje po kome će se dodeliti jednokratna novčana pomoć vlasnicima stanova u Turici a koji su oštećeni u nedavnom požaru, saopšteno je na sajtu grada. Petoro vlasnika stanova dobiće pomoć od po 40.000 dinara… »

Jedinstveno u regionu: Velika ponuda kvalitetnog nameštaja, popusti, odloženo plaćanje

Glas Zapadne Srbije 28.03.2018
Ivanjica - Kompanija Matis otvara eksluzivni salon nameštaja u Ivanjici koji će biti jedinstven u regionu, jer pored pločastog, tapaciranog i nameštaja od punog drveta biće izložen i širok asortiman italijanskih brendova Natuzzi edirion, Skab i… »

Lazović: Kultura ne može da bude podkusur za lični interes

Glas Zapadne Srbije 28.03.2018
Ivanjica - Festival „Nušićijada“, zaštitni znak Ivanjice i prepoznatljiv brend kulturno-turističke ponude Srbije, juče je postao prljavi poligon onih kojima je lična korist, samopromovisanje i pokušaj politizacije festivala osnovni cilj a ne… »

Ko ne upiše dete u školu platiće kaznu 100 hiljada

Glas Zapadne Srbije 28.03.2018
Za roditelje koji ne upišu decu u prvi razred osnovne škole predviđena je kazna od 100.000 dinara, rekao je danas ministar prosvete Mladen Šarčević i dodao da upis prvaka počinje od sledeće nedelje i da će trajati do kraja leta. Osnovna škola je… »

Vučić ispunio obećanje u minut, najveća fabrika grickalica dobila novi pogon

Glas Zapadne Srbije 28.03.2018
Čačak - U čačanskom “Čips veju” od pre četiri meseca u funkciji je naveći pogon za proizvodnju grickalica od kukuruznog brašna. Prema rečima Tomislava Bajevića, direktora Čips veja, kapaciteti ove linije nadmašaju sve konkuretne kompanije… »

Evo ko sutra ostaje bez struje

Glas Zapadne Srbije 28.03.2018
Čačak - Zbog radova na niskonaponskoj mreži, sutra će bez električne energije biti potrošači u Atenici u ulici 56 do prodavnice Babić u vremenu od 08:00 do 13:00 časova. Takođe bez struje će ostati i potrošači u Parmencu naselje Jabučnjak… »

Vučić ispunio obećanje u minut, Čips Vej dobio najnoviji pogon; Spremne protivgradne rakate za Moravički okrug -…

Glas Zapadne Srbije 28.03.2018
Glas zapade Srbije i danas je pratio sva bitna dešavanja. Teme koje su obeležile dan pogledajte u VESTIMA GZS. Ko ne upiše decu u školu na vreme sledi - kazna Opština Gornji Milanovac ulaže u bezbednost Odbornici opštine Požega zasedaju sutra Da… »

Porodica preminule porodilje Biljane Slović sumnja da neko štiti lekare

Glas Zapadne Srbije 28.03.2018
Priboj - Tri nezavisne komisije za utvrđivanje okolnosti pod kojima je preminula porodilja Biljana Slović (31) iz Pribojske Banje, trebalo bi da daju stručno mišljenje o njenom lečenju u bolnicama u Priboju i Užicu i Ginekološko-akušerskoj klinici… »

Najveće plate u opštini Lučani, najniže u Ivanjici i Arilju

Glas Zapadne Srbije 28.03.2018
Prosečna neto plata isplaćena zaposlenima na teritoriji opštine Ivanjica u januaru mesecu ove godine bila je skromnih 37.181 dinar, dok je bruto zarada iznosila 50.942 dinara. Ivanjičani su sa ovakvom mesečnom prinadležnosti pali na poslednje mesto… »