Izvor: Jugmedia arhiva vesti 28.03.2018

Sajam turizma u Nišu od sutra do subote

Jugmedia 28.03.2018
Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora biće otvoren sutra u hali „Čair“, a posetioci će moći da ga posete do subote, 31. marta, najavio je danas direktor Turističke organizacije Niš Uroš Parlić. Prema njegovim rečima, na 19. po redu… »

Niš od jutros bez kružne linije

Jugmedia 28.03.2018
Direkcija za javni prevoz Niš obavestila je putnike da autobusi nа kružnoj liniji 34 (smer A i B) od justros ne saobraćaju i da se normalizacija saobraćaja očekuje u toku dana. Kako je rečeno u saopštenju, autobusi ne saobrćaju zbog tehničkih… »

Za ubistvo majke i bebe osuđen na šest godina zatvora VELIKA TARGEDIJA Kombi pokosio automobil s porodicom, poguinula beba

Jugmedia 28.03.2018
Četrdesetpetogodišnji Dragoljub Jocić, koji je sa 1,8 promila alkohola u krvi u zaustavnoj traci auto-puta kod Aleksinca, izazvao tešku saobraćajnu nesreću 30. Septembra, u kojoj je na licu mesta poginula šestomesečna beba D.LJ. I njena majka… »

Policajci uspešni u akciji “Sava” na jugu Srbije

Jugmedia 28.03.2018
Program granične bezbednosti DCAF i Uprava granične policije Srbije organizovali su danas konferenciju za medije na kojoj su prezentovali rezultate postignute u zajedničkoj akciji policije zemalja iz regiona “Sava”, akcije koja je trajala u… »

Dva sela bez struje, stručnjaci ispituju napon dodira i koraka

Jugmedia 28.03.2018
Sela Velika Biljanica i Rajino polje kod Leskovca sutra će biti bez struje od 9 do 13 sati zbog radova ekipe instituta Nikole Tesle iz Beograda. Ova ekipa, kako se navodi u saopštenju,vršiće ispitivanju napona dodira i koraka, uzemljenja i… »

Film Specijalno vaspitanje sutra u LKC-u

Jugmedia 28.03.2018
Jedan od najpopularnijih filmova Gorana Markovića “Specijalno vaspitanje”, snimljen pre 41 godinu, a prikazan u preko 50 zemalja u okviru projekta „Vip Kinoteka“ biće prikazan sutra u bioskopu LKC-a s početkom u 17 lasova. Ulaz je slobodan. To… »

Dan društvenih igara u znaku predškolaca

Jugmedia 28.03.2018
Učenici četvrtog razreda sa svojim učiteljima su dočekali predškolce iz vrtića ,,Neven“ ,,Crvenkapa“ i ,,Prvomajski cvet“ Predškolske ustanove ,,Čika Jova Zmaj“ Pirot predstavom, specijalno pripremljene za male drugare. Potom se se se u… »

KOBRE o jeftinim putovanjima mladih u EU, studiranju i volontiranju

Jugmedia 28.03.2018
Mladi u Donjoj Toponici kraj Niša imali su sinoć priliku da od članova grupe „Kobra“ dobiju korisne informacije o programima Evropske unije koji omogućuju omladinsku mobilnost, odnosno putovanja i studiranja u zemljama Evropske unije. Prema… »

NAJSTARIJA LESKOVČANKA Surutka čarobni napitak za baku Milevu od 106 godina

Jugmedia 28.03.2018
Mileva Dimitrijević iz Jelašnice sa punih 106 godina najstarija je Leskovčanka a duboku starost, kako smatraju njene ćerke, dočekala je zahvaljujući surutki, nusproizvod koji nastaje kod pravljenja sira, bez koje ni danas ne može, ali i životu bez… »

Izmena saobraćajne rute u centru Leskovca zbog asfaltiranja 6 ulica

Jugmedia 28.03.2018
U centralnim gradskim ulicama – Radoja Domanovića, Ratka Pavlovića, Maksima Gorkog, Cara Dušana, Vojvode Mišića, Goce Delčeva i ulice Partizanske, od sutra se neće odvijati saobraćaj tokom dana, a vozači će koristiti alternative ulice… »