Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 28.03.2018

Univerzitet u Novom Sadu prema akademskom kvalitetu na drugom mestu u Srbiji

Moj Novi Sad 28.03.2018
Na globalnoj rang listi univerziteta, koju na osnovu akademskih performansi izračunava Institut za informatiku Srednjoistočnog tehničkog univerziteta u Ankari (Turska), u školskoj 2017/2018. godini Univerzitet u Novom Sadu pozicioniran je na drugom… »

Pre nego što date otkaz pokušajte da odgovorite na nekoliko pitanja

Moj Novi Sad 28.03.2018
Kada vas šef zove već od sedam ujutru, a vaše kolege stalno izmišljaju tračeve, dođe vam da pošaljete mejl i pobegnete. Međutim, svaki budući šef može biti još gori, a veliki je rizik i da sledećih godinu dana provedete ispred televizora… »

Zbog havarije bez vode deo Ulice Kraljevića Marka

Moj Novi Sad 28.03.2018
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 18 sati biti deo Ulice Kraljevića Marka (od Ulice Zmaj Ognjena Vuka do Ulice Berislava Berića). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »

NS: Maloletni razbojnici uhvaćeni nakon pljačke u prodavnici

Moj Novi Sad 28.03.2018
Ubrzo posle dojave da je u jednoj prodavnici počinjeno razbojništvo, policija je, sinoć, uhvatila dvojicu osumnjičenih za to krivično delo, saopštila je na sajtu MUP Srbije novosadska policijska uprava. Nakon što je radnica prijavila da su dvojica… »

MUP: Policajac iz Bora prodao zaplenjeni heroin preko posrednika iz Novog Sada

Moj Novi Sad 28.03.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Sektora unutrašnje kontrole i Policijske uprave u Boru u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru uhapsili su I. M. (1984), zaposlenog u Policijskoj upravi u Boru, zbog postojanja osnova sumnje da… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 19 beba

Moj Novi Sad 28.03.2018
Dečaci preko noći prešli u vođstvo. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 27. marta u sedam časova, do 28. marta u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 19 beba – osam devojčica i 11 dečaka, od… »

Pretežno sunčano i toplije, najviša dnevna u NS oko 16°C

Moj Novi Sad 28.03.2018
U Srbiji danas ujutru mestimično sa slabim mrazom, ponegde uz maglu ili nisku oblačnost, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab, promenljivog pravca, krajem dana na severu i umeren južni i jugoistočni. Jutarnja… »