Izvor: Personal magazin arhiva vesti 28.03.2018

Upozoren Continental u Nemačkoj da njihov menadžment u Srbiji deluje protivzakonito

Personal magazin 28.03.2018
Predstavnik Vojvodina ICT klastera obratio se upravi Continental Automotive u Nemačkoj povodom najavljenih državnih subvencija ovoj kompaniji. Član Vojvodina ICT klastera, Nenad Milanović, vlasnik IT firme Coing iz Novog Sada, obavestio je upravu… »

Kaspersky Lab podržava vladine mere protiv Carbanak grupe

Personal magazin 28.03.2018
Saopštenje Kaspersky Lab-a „Skorašnji uspeh ostvaren u borbi protiv sajber kriminalne grupe Carbank predstavlja jako dobre vesti za celu industriju i naglašava da je razmena informacija između zemalja posebno važna stavka…. Saopštenje Kaspersky… »

Kompanija Lenovo pokrenula višegodišnje partnerstvo sa timom Scuderia Ferrari u Melburnu

Personal magazin 28.03.2018
U svom konstantom stremljenju da bude jedan od najcenjenijih i globalno priznatih brendova, kompanija Lenovo sklopila je višegodišnje partnerstvo o sponzorstvu sa timom Scuderia Ferrari – počevši sa sezonom za…. U svom konstantom stremljenju da… »

Novi Canon i-SENSYS uređaji za manje radne grupe

Personal magazin 28.03.2018
Novi crno-beli štampači zadovoljavaju ključne potrebe malih radnih grupa i onih koji rade od kuće. Canon Europe, svetski lider u oblasti grafičkih rešenja, predstavio je najnovije uređaje iz svoje popularne i-SENSYS serije multifunkcijskih i… »

Visoka delegacija CERN-a u Srbiji

Personal magazin 28.03.2018
Visoka delegacija Evropske laboratorije za nuklearna istraživanja (CERN) u zvaničnoj je poseti Republici Srbiji. Ova delegacija razgovara sa najvišim zvaničnicima naše zemlje o punopravnom članstvu Srbije u CERN-u. Tokom posete,…. Visoka… »

Nove funkcije Canon imagePRESS C850 serije

Personal magazin 28.03.2018
Canon Europe proširio je mogućnosti svoje imagePRESS C850 serije štamparskih presa dodavanjem automatizovanog dupleks mehanizma za uvlačenje banera, kao i unapređenjem rešenja za proces rada. Sposobnost štampanja banera je popularna…. Canon… »

Kaspersky Lab pomaže u borbi protiv prevara u e-trgovini

Personal magazin 28.03.2018
U nastojanju da ispuni svoju misiju borbe protiv onlajn prevara, kompanija Kaspersky Lab postala je još jedna u nizu kompanija koja se pridružila Savetu za trgovački rizik (Merchant Risk Council…. U nastojanju da ispuni svoju misiju borbe protiv… »

HORIZONT ČETVRTKOM – Kako do uspešnog projekta?

Personal magazin 28.03.2018
U Naučnom klubu Beograd u četvrtak, 29. marta, u okviru programa Horizont četvrtkom održaće se predavanje „Kako do uspešnog projekta?”. Tema narednog predavanja Horizont četvrtkom biće primeri dobrih praksi u pristupanju međunarodnim… »