Izvor: Politika/Hronika arhiva vesti 28.03.2018

Pripadnik MUP-a u Boru uhapšen zbog droge

Politika 28.03.2018
BOR – Policija je u Boru u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru uhapsili su I.M.(1984), zaposlenog u Policijskoj upravi u Boru, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i neovlašćena proizvodnja i… »

Nepoznata lica pokušala da zapale kola imama Suljevića

Politika 28.03.2018
NOVI PAZAR – Nepoznata lica pokušala su da zapale automobil i kuću imama Hasiba Suljevića u novopazarskom naselju Mur. Kako saznaje Tanjug, dva ili više lica u crnom automobilu marke „Džip” stala su sinoć ispred Suljevićeve kuće i polilia… »

Školska policajka stigla i uhvatila osumnjičenog za krađu

Politika 28.03.2018
U Novom Sadu školska policajka je u sredu, oko devet sati, uhvatila osumnjičenog, neposredno pošto je, kako se sumnja, učinio krivično delo krađa, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Sumnja se da je pedesetpetogodišnji Novosađanin iz otključanog… »

Rasvetljeno ubistvo iz 2009. godine

Politika 28.03.2018
Kolašinac Nikola Bulatović, osumnjičen za ubistvo Zvonka Pilčevića, trenutno je u ekstradicionom pritvoru i treba uskoro da bude izručen Srbiji. Nikola Bulatović (44) zvani Pidža uhapšen je pre dva dana po poternici Srbije u Kolašinu (Crna Gora)… »

Nišlija se nagodio – šest godina za teško krivično delo u saobraćaju

Politika 28.03.2018
Dragoljub Jocić (45) vozeći pijan septembra prošle godine naleteo na automobil u zaustavnoj traci na autoputu i usmrtio mladu ženu i bebu koju je dojila. Niš – Presudom Višeg suda u Nišu, Dragoljub Jocić (45) iz ovog grada narednih šest godina… »