Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 28.03.2018

Napeto: U Kosovskoj Mitrovici sastanak deset opština, Ljekaj preti hapšenjem!

Pravda 28.03.2018
U Kosovskoj Mitrovici danas će biti održana zajednička sednica odbornika deset opština sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji. Na današnjem sastanku u prostorijama "Mitrovačkog dvora", u koji je u ponedeljak upala specijalna jedinica kosovske… »

Zatražio savet od Putina: Povratak na 1244! Vučić se prepušta Putinovim instrukcijama po pitanju Kosmeta!

Pravda 28.03.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, koga je informisao o poslednjim događajima na Kosovu i Metohiji, posebno o brutalnom napadu na direktora Kancelarije za… »

Oko jedne stvari su se složili: Skot kod Vučića zbog situacije na Kosmetu!

Pravda 28.03.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ambasador SAD Kajl Skot sastali su se danas u Beogradu, kako bi razgovarali o odnosima između Beograda i Prištine nakon ovonedeljnih događaja u Mitrovici i o sinoćnjem razgovoru predsednika Vučića sa… »

Vučić poručio da je vojska spremna da uđe na Kosovo i odložio predlog za rešavanje problema! Novi datum je...

Pravda 28.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložiće saopštavanje javnosti svog predloga za rešavanje problema Kosova, saznaje Danas iz izvora u Vladi Srbije. Kako je listu rečeno, predsednik će zbog novonastalih okolnosti na Kosovu, svoj predlog rešenja… »

Vučić: Nikada više "Oluja" i "Bljesak" (video)

Pravda 28.03.2018
Zahvaljujući oštroj, ali pametnoj i odgovornoj politici, jasno smo stavili do znanja da ni sa Srbijom ni sa Srbima ne mogu da se igraju, kaže za RTS predsednik Aleksandar Vučić povodom najnovijih dešavanja na Kosmetu. Ističe da neće dozvoliti da… »

Stejt department se oglasio: Evo šta kažu povodom događaja u Kosovskoj Mitrovici

Pravda 28.03.2018
Sjedinjene Američke Države snažno su osudile događaje u Kosovskoj Mitrovici koji su "nepotrebno podigli tenzije i zapretili regionalnoj stabilnosti". "Apelujemo na obe strane da izbegnu dalju eskalaciju situacije, da deluju smireno i da rešavaju… »

Srpsko ne Londonu! Nećemo protiv Rusije

Pravda 28.03.2018
Srbija neće odgovoriti na zahtev Velike Britanije da osudi Moskvu u slučaju trovanja Sergeja Skripalja, pišu "Novosti". Prema informacijama lista, Beograd će se uzdržati od izjašnjavanja sve dok ne budu istražene i poznate sve okolnosti tog… »