Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 28.03.2018

Hapšenje zbog droge

RT Kragujevac 28.03.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su V. J. (38), I. M. (45) i I. M. (43), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Postoje osnovi sumnje da… »

Intervju: Dragomir Karić

RT Kragujevac 28.03.2018
O srpsko-ruskim odnosima, privrednom razvoju Srbije i političkom delovanju u emisiji „Intervju“ govori Dragomir Karić, narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije – BK.… »

Jandeks u Srbiji otvorio servis za uređivanje mapa

RT Kragujevac 28.03.2018
Jandeks je u Srbiji otvorio servis za uređivanje mapa na srpskom jeziku. Uz njegovu pomoć korisnici iz Srbije zajedno sa Jandeks timom mogu kreirati i poboljšati mape gradova. Dobre mape će pomoći lokalnom stanovništvu i turistima da se bolje… »

Rezultati projekta „Znanjem do posla“

RT Kragujevac 28.03.2018
Rezultati implementacije projekata „Znanjem do posla“, odobrenih u okviru prvog poziva za finansiranje, koji partnerski realizuju vlada Srbije i Švajcarske, kroz model privatno javnog partnerstva između javnih institucija, kompanija i pružilaca… »

Saradnja Pravnog fakulteta i kompanije „Paragraf Leks“

RT Kragujevac 28.03.2018
Dugogodišnju uspešnu saradnju kragujevački Pravni fakultet i kompanija Paragraf Leks, nastavljaju kroz realizaciju brojnih zajedničkih programa, naučnih skupova, besplatnu obuku studenata za pretraživanje najsveobuhvatnije pravne elektronske baze… »