Izvor: Studio B arhiva vesti 28.03.2018

Počela rekonstrukcija Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića

Studio B 28.03.2018
JKP „Beograd put” počeo je danas sa izvođenjem radova u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, na delu od kružnog toka u ulici Neznanog junaka do Ulice Mihaila Avramovića, rekao je gradski menadžer Goran Vesić. – Na osnovu prethodno… »

Ko ne upiše dete u školu platiće kaznu 100 hiljada

Studio B 28.03.2018
Za roditelje koji ne upišu decu u prvi razred osnovne škole predviđena je kazna od 100.000 dinara, rekao je danas ministar prosvete Mladen Šarčević i dodao da upis prvaka počinje od sledeće nedelje i da će trajati do kraja leta. Osnovna škola je… »

Odnosi Srbije i BiH od suštinskog značaja

Studio B 28.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da su dobri odnosi Srbije i BiH od suštinskog značaja za očuvanje mira i stabilnosti u regionu, ali i za ekonomski napredak regiona Zapadnog Balkana. foto Tanjug Predsednik Vučić je to rekao… »

Veliki uskršnji karneval na Paliluli

Studio B 28.03.2018
U jednom od najlepših delova Beograda, Tašmajdanskom parku, u subotu i nedelju, 7. i 8. aprila, u organizaciji Gradske opštine Palilula, održaće se Veliki uskršnji karneval. U saradnji sa Beogradskim manifestom, karneval će po drugi put otvoriti… »

Objavljen tender za izradu projekta uređenja Karađorđeve i Savske ulice

Studio B 28.03.2018
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala poziv za dostavljanje ponuda za izradu projekta uređenja Karađorđeve i Savske ulice i uređenja Savskog trga. Prema njegovim rečima… »

Dodeljeni sertifikati polaznicima radionice „Znanjem do cilja”

Studio B 28.03.2018
Član Gradskog veća i predsednik gradskog Saveta za zapošljavanje Dragomir Petronijević dodelio je u Starom dvoru 148 sertifikata polaznicima radionice „Znanjem do cilja”. Dodeli sertifikata prisustvovali su i partneri Grada Beograda i Saveta za… »

Katastrofalno stanje sportskog centra na Banjici

Studio B 28.03.2018
Komisija opštine Voždovac, formirana da proceni stanje u kojem se nalazi sportski centar na Banjici posle 25 godina nezakonitog korišćenja od strane Vaterpolo kluba „Partizan“, zaključila je da je objekat u katastrofalnom stanju i da postoje… »

Odata počast stradalima

Studio B 28.03.2018
Predstavnici Moskve, Beograda i Savskog venca odali počast stradalima 1944. godine i Milici Rakić tokom NATO bombardovanja 1999. Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević, predsednica opštine Savski venac Irena Vujović i predsednik Centralnog… »

Zavirite u virtuelnu realnost na 65.Martovskom festivalu

Studio B 28.03.2018
Zahvaljujujući VR tehnologiji, posetiocima 65.Martovskog festivala u DOB-u, biće , tako reći, „u samom centru akcije“. Nalazite se u sred iračke pustinje. Napuštena zgrada, pretvorena u vojni logor. Oko vas su samo žene, u vojničkim unformama… »

Zajednička sednica srpskih odbornika u Kosovskoj Mitrovici

Studio B 28.03.2018
Odbornici deset opština sa srpskom većinom na KiM usvojili su jednoglasno zaključke, kojima najavljuju formiranje ZSO, ako Priština ne preduzme konkretne korake u naredne tri nedelje, zahtevaju kažnjavanje nalogodavaca napada na učesnike… »