Izvor: Tračara arhiva vesti 28.03.2018

Saša Kovačević otkrio kako je upoznao devojku

Tračara 28.03.2018
Iako nemamo često priliku da ga gledamo u popularnim emisijama, Saša Kovačević je ipak prihvatio poziv Ognjena Amidžića i gostovao u AmiG Show. Popularni pevač se u emisiji pre svega pohvalio ogromnim uspehom koji je postigao spotom za baladu Bez… »

Katarinu Živković kriminalac pokušao da siluje

Tračara 28.03.2018
Popularna pevačica Katarina Živković je pre 10 godina prošla kroz pravu traumu nakon što je kriminalac iz Vranja, u čijem klubu je imala nastup, fizički nasrnuo na nju ne bi li pristala na seks sa njim. “Posle svirke Kaćin menadžer je čekao da… »

Emina Jahović: Mužu vraćam prezime, sinovi ostaju kod mene

Tračara 28.03.2018
Emina Jahović prolazi kroz buran period nakon što je u februaru saopštila da se razvodi od Mustafe Sandala, a tome doprinose i česti novinski naslovi koji nagađaju do kakvih će promena doći u njenom životu narednih meseci. Pevačica je prvi put… »

Koliko su se promenili: ekipa serije ‘Dosonov svet’ na okupu 20 godina od prve epizode

Tračara 28.03.2018
Prvi put otkako se serija Dosonov svet završila 2003. godine, cela ekipa okupila se kako bi se fotografisali za naslovnu stranu magazina Entertainment Weekly. Katie Holmes (Joey Potter), James Van Der Beek (Dawson Leery), Joshua Jackson (Pacey Witter)… »

Bivša Disney zvezda počela da radi za Donalda Trumpa

Tračara 28.03.2018
Caroline Sunshine, nekadašnja Disney zvezda postala je deo medijskog tima predsednika Sjedninjenih Američkih Država, Donalda Trumpa. Dvadesetdvogodišnja devojka bila je praktikant u tokom studiranja, kada je zbog dobrih rezultata zapažena – a ovo… »

Ana Nikolić i Emina Jahović u svađi već 14 godina

Tračara 28.03.2018
Javna scena izgledala je sasvim drugačije pre 14 godina, ali ono što je i danas i tada isto jeste sujeta određenih pevačica. Tako se najkraće može opisati razlog zbog kog Emina Jahović i Ana Nikolić ne razgovaraju već skoro deceniju i po. Sve je… »

Ana Ivanović i Bastian u prvoj roditeljskoj šetnji

Tračara 28.03.2018
Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger postali su roditelji dečaka Luke pre desetak dana, a iako je njihov život sada podređen njemu, iskoristili su pomoć dadilje kako bi prošetali gradom. Američki fotografi ulovili su mladi par kako hoda Čikagom… »

Dara Bubamara: Džaba Seki pola estrade kad je uz mene Karleuša

Tračara 28.03.2018
Koncerti i sukob naših pevačica Seke Aleksić i Dare Bubamare i dalje privlače veliku pažnju javnosti. Dara je u nedavnom intervju ponovo progovorila na ovu temu, otkrivajući da se ne plaši konkurencije, jer uz sebe ima Jelenu Karleušu. Kada su je… »

Modelsica se udaje u zatvoru za narko-dilera

Tračara 28.03.2018
Starleta Anastasija Buđić, u javnosti poznata i kao članica grupe Models uskoro će se udati za kriminalca Ivana Radovića Kokija. Njih dvoje su u vezi već devet meseci, a on je u javnosti prvi put pomenut kada je uhapšena njegova bivša devojka Nina… »

Sramno: Fudbaler izbacuje ženu i decu na ulicu

Tračara 28.03.2018
Bivši fudbaler Roberto Carlos nikako nije otac za primer, barem sudeći prema rečima bivše supruge Barbara Thurler, s kojom ima dva sina. Majka njegovih sinova – šestogodišnjeg Bernarda i dvogodišnjeg Betina, otkrila je stranim medijima da bivši… »