Beograd » Arhiva vesti za subota 14. april 2018

Vozač CAR:GO lakše povređen, napali ga taksisti

B92 14.04.2018
B92: Vozač CAR:GO lakše povređen, napali ga taksisti
Vozač "CAR:GO" lakše je povređen kada su ga fizički napali taksisti kod Vukovog spomenika u Beogradu, a njegovo vozilo je oštećeno, saopštila je ta kompanija. Kako se navodi, do incidenta je došlo noćas oko 1.30, kada su šestorica taksista napala vozača "CAR:GO", uz pretnju oružjem. "Oni... »

(Foto) mali Filip pobedio na dečjem maratonu: Na najveselijoj manifestaciji u Beogradu do danas trčalo više od 400.000 mališana

Kurir 14.04.2018
U Beogradskom zološkom vratu danas je održan 25. Dečji maraton, u kojem je učestvovalo oko 150 predškolaca, a pobedio je Filip Živković sa Čukarice. Malog šampiona lovorovim vencem nagradio je predsednik Svetskog udruženja maratona i uličnih trka Pako Borao, a pehar mu je uručio zamenik... »

Ignjatović: CIP uradio projekat po konkursnom rešenju

Večernje novosti 14.04.2018
Generalni direktor Saobraćajnog instituta CIP, Milutin Ignjatović izjavio je da je taj institut dobio projekat za uređenje platoa na Slaviji na osnovu tendera koji je raspisao Grad Beograd. Generalni direktor Saobraćajnog instituta CIP, Milutin Ignjatović izjavio je da je taj institut dobio... »

SNS: Razbijena stakla na stranačkim prostorijama

Mondo 14.04.2018
Grаdski odbor Beogrаd Srpske nаpredne strаnke (SNS) saopštio je danas da su Rakovici razbijena stakla na njihovim stranačkim prostorijama, što su ocenili kao još jedan napad na tu stranku i njenog lidera. Foto: MONDO/Mario Milojević "Ovаj huligаnski čin predstаvljа još jedаn u nizu... »

Ubistvo i samoubistvo u Ostružnici

Studio B 14.04.2018
U Beogradu se protekle noći, u Ostružnici, dogodilo ubistvo i samoubistvo, pri čemu je muškarac ubio svoju nevenčanu suprugu, a potom izvršio samoubistvo, rečeno je u MUP-u Srbije. U Beogradu se protekle noći, u Ostružnici, dogodilo ubistvo i samoubistvo, pri čemu je 55-godišnji muškarac... »

Veliko prolećno čišćenje Beograda

Danas 14.04.2018
Sledeće nedelje počinje velika prolećna akcija čišćenja grada. Gradonačelnik Siniša Mali pozvao sve sugrađane da prijave lokacije koje treba da se očiste i urede. “Do sada imamo 280 prijavljenih lokacija, a pozivam sugrađane da i dalje javljaju „Beokom servisu” koje lokacije treba... »

Izložba „Beograd ispod Beograda”

Danas 14.04.2018
Izložba fotografija „Beograd ispod Beograda” biće otvorena 17. aprila, u 12 časova na Savskom šetalištu na Kalemegdanu. Autori izložbe Zoran LJ. Nikolić i dr Vidoje Golubović će zainteresovane posetioce povesti u šetnju Beogradskom tvrđavom. Izložba je nastala na osnovu istoimene... »

Prodato zemljište na uglu Vojvođanske i Gandijeve ulice

Danas 14.04.2018
Zemljište na Novom Beogradu prodato je jedinom prijavljenom kupcu po početnoj ceni od 328 miliona dinara Zemljište na uglu Vojvođanske i Gandijeve ulice u Novom Beogradu prodato je za blizu 328 miliona dinara na licitaciji koja je održana u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju... »

Mladenović: Nema opasnosti od poplava u Beogradu

Danas 14.04.2018
Vodostaji na rekama su visoki, ali su pod kontrolom, situacija se redovno prati i na osnovu prognoza ne postoji opasnost od poplava, rekao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović. On je, gostujući na TV Studio B, naglasio da postoji stagnacija i blago opadanje vodostaja tako da je danas... »

©2018 Netmark d.o.o.