Izvor: Jugmedia arhiva vesti 19.04.2018

Gimnazijalka najbolja na nacionalnom takmičenju Mladi Eko-reporteri

Jugmedia 19.04.2018
Učenica trećeg razreda Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju Jefimija Najdić, osvojila je prvo mesto na beogradskom nacionalnom takmičenju Mladi Eko-reporteri, i time je direktno njen rad na temu „Energetska efikasnost“ poslat na međunarodno… »

Oko 70 posto Nišlija zadovoljno svojim brakom, muškarci više od žena

Jugmedia 19.04.2018
Istraživanje kvaliteta bračnih odnosa koje su uradili psiholozi Sigurne kuće u Nišu pokazalo je da je skoro 70 odsto anketiranih Nišlija i Nišlijki zadovoljno brakom i bračnim partnerom. Psiholog Maja Todorović tvrdi da je istraživanje među… »

DS: Vlast ne dozvoljava građanima da čuju sledeće…

Jugmedia 19.04.2018
Odbornička grupa Demokratske stranke napustila je danas sednicu Skupštine grada iz revolta zbog nekorektne odluke da rasprava traje posle ponoći, te je jasna je namera da se neke stvari ne vide i ne čuju, navodi se u saopštenju DS-a. Demokrate… »

U nedelju besplatni specijalistički pregledi

Jugmedia 19.04.2018
U Opštoj bolnici Leskovac u nedelju 22. aprila od 8 do 14 časova, u sklopu besplatnih preventivih pregleda predviđeni su kardiološki i laboratorijske analize i to tumor markeri štitne žlezde i testisa. Opšta bolnica Leskovac organizuje… »

Osam ulica sutra bez struje

Jugmedia 19.04.2018
Zbog radova ekipa „Elektrodistribucije Leskovac“, u petak 20. aprila u vremenu od 7.30 do 13 sati, bez struje će biti osam leskovačkih ulica. Od 07.30 do 11.30 sati, struje neće biti u ulici Nikole Skobaljića od broja 1 do broja 58, ulici Stevana… »

Mađarsko-srpski forum u Nišu: Planira se izgradnja oko 300 različitih postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

Jugmedia 19.04.2018
Mađarsko-srpski forum o vodoprivredi održan je danas u Oficirskom domu u Nišu, uz prisustvo predstavnika nekoliko desetina firmi koje se bave izgradnjom hidrotehničkih objekata, prečišćavanjem otpadnih voda i vodosnabdevanjem. Državni sekretar… »

Taktičko-tehnički zbor Vojske Srbije

Jugmedia 19.04.2018
Taktičko-tehnički zbor povodom 23. aprila Dana Vojske Srbije, u dvorištu Osnovne škole “8. septembar“ u Pirotu, danas je održan taktičko-tehnički zbor Vojske Srbije. Na ovom skupu prezentovana je vojna tehnika, naoružanje, oprema i veštine… »

Grad organizuje dečji festival “Vreme radosti“

Jugmedia 19.04.2018
Dečji festivala “Vreme radosti” biće održan 15. i 16. maja u vranjskom Gradskom parku, pod sloganom “Dođite da se igramo, stvaramo, učimo i radujemo se zajedno”, u organizaciji grada Vranja. Cilj manifestacije je organizovanje različitih… »

Milenko Milenković podneo ostavku i ostala razrešenja

Jugmedia 19.04.2018
Dugogodišnji direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju, a potom JP „Urbinizam i izgradnja“, Milenko Milenković podneo je ostavku, a odbornici će danas na sednici Skupštine grada za glasati za predlog da na njegovo mesto dođe Novica Nikolić… »

Umalo mu prerezao vrat polomljenom pivskom flašom

Jugmedia 19.04.2018
Jedan mušakarac star oko 57 godina večeras je povređen kada je polomljenom pivskom flašom na njega nasrnuo čovek star 41 godinu, s kojim je pio pivo ispred prodavnice u Nemanjinoj ulici u centru Leskovca, i povredio mu vrat i glavu. „Krvi je bilo… »