Izvor: BK TV arhiva vesti 22.04.2018

Plenković: Hoćemo da smanjimo tenzije, ali "Srbija je bila agresor na Hrvatsku"!

BK TV 22.04.2018
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da želi smanjiti tenzije i otvoriti prostor za dijalog sa Srbijom. Plenković je naveo da ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin nije osoba koja je svojim izjavama u poslednje vreme doprinosila tome. Prema… »

Vatreni obračun u Portorožu! Pucnjava na plaži izazvala paniku, muškarac ranjen, u kritičnom stanju! (foto, video)

BK TV 22.04.2018
Policija traga za muškarcem, koji je u subotu uveče otvorio vatru na glavnoj plaži u Portorožu i ranio 38-godišnjeg muškarca. Ranjeni muškarac nalazi se u kritičnom stanju, a pucnjava je izazvala paniku među okupljenima na plaži, koji su odmah… »

Policija primenila silu! Crnokošuljaši krenuli u Jasenovac, pa privedeni!

BK TV 22.04.2018
Predsednik ekstremno desničarske stranke Dražen Keleminec sa još devet istomišljenika krenuo prema Jasenovcu, ali tamo nisu stigli. Policija ih je zaustavila u mestu Uštica, javlja Index.hr. FOTO: Tanjug/Hina/Daniel Kasap Plenković: Hoćemo da… »

Crnogorci sve demantuju: Državljani Srbije mogu slobodno ući kod nas, potrebna su samo ova dokumenta!

BK TV 22.04.2018
Državljani Srbije mogu ući u Crnu Goru, pored lične karte i vozačke dozvole, uz prezentovanje i potvrde o predaji dokumenata za registraciju motornog vozila, saopštila je danas Uprava policije MUP-a Crne Gore. Saopštenje je, kako se navodi, izdato… »

Proslavljen osmi rođendan Avalskog tornja (foto)

BK TV 22.04.2018
Osam godina od izgradnje novog Avalskog tornja proslavljeno je danas kulturno-umetničkim programom i brojnim manifestacijama. Proslavi rođendana tornja na Avali prisustvovali su ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i… »

U susret Svetskom danu knjige: U digitalnom ili štampanom izdanju preživeće izazove modernog doba

BK TV 22.04.2018
Da li se dovoljno čita, da li će digitalna izdanja potisnuti štampana i kakav je položaj knjige danas, neka su od pitanja koja se nameću u susret sutrašnjem obeležavanju Svetskog dana knjige. Svetski dan knjige biće obeležen sutra širom planete… »

Noć u Beogradu: U tri udesa, četvoro povređeno

BK TV 22.04.2018
U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, prvi udes se dogodio u Karađorđevoj ulici kod okretnice tramvaja 2, u 22.00 sinoć… »

Kako brzo obrisati sve podatke s računara i smartfona?

BK TV 22.04.2018
Ako se spremate da prodate, poklonite ili prenamenite računar ili pametni telefon, svakako morate da se pobrinete za to da prethodno s njega uklonite sve vaše podatke. Evo kako to možete da uradite. Zašto obično brisanje nije dovoljno? Računari… »

Obeležen Dan sećanja na žrtve Holokausta

BK TV 22.04.2018
Dan sećanja na žrtve Holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svetskom ratu obeležen je danas polaganjem venaca i odavanjem počasti kod spomenika žrtvama genocida na Starom sajmištu. Državnu ceremoniju obeležanja Dana sećanja… »

Pročitana Vučićeva naredba! Počasna artiljerijska paljba sa Kalemegdana! (FOTO)

BK TV 22.04.2018
U čast Dana Vojske Srbije, danas je sa Savske terase na Kalemegdanu u 17.00 časova ođeknula počasna artiljerijska paljba. Posle intoniranja državne himne i podizanja zastave Srbije, na Savskoj terasi je, pred mnogobrojnim građanima, najpre… »