Izvor: Danas/Ekonomija arhiva vesti 23.04.2018

Mitrović: Odbio sam da prodam celu kompaniju za 500 miliona evra

Danas 23.04.2018
Vlasnik ružičaste televizije za Danas o prodaji Pink BiH i Pink Montenegro Željko Mitrović je odbio da proda celokupnu kompaniju uključujući i Air Pink za 500 miliona evra, saznaje Danas. Naša saznanja o ovoj ponudi potvrdio je i sam vlasnik… »

Oružari zakazali protest

Danas 23.04.2018
Zakon o privatizaciji domaće vojne industrije u utorak u Skupštini Nacrt zakona o proizvodnji i prometu naoružanja i vojne opreme kojim je, pored ostalog, previđena i privatizacija, odnosno prodaja dela kapitala domaćih vojnih fabrika inostranim i… »

Počinje podela penzionerskih kartica

Danas 23.04.2018
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje saopštio je da su odštampane penzionerske kartice za korisnike iz Barajeva, Voždovca, Sopota, Vračara, Palilule, Savskog venca, Zvezdare, Starog grada i Rakovice i moći će da se preuzmu od 24… »

Država godišnje inkasira 1,3 milijarde evra

Danas 23.04.2018
Kompanija Rio Tinto planira otvaranje rudnika litijuma u okolini Loznice 2023. godine Ukoliko projekat „Jadar“ australijske multinacionalne kompanije „Rio Tinto“ zaista ugleda svetlost dana, kako se to u ovom trenutku najavljuje, u okolini Loznice… »

Iz farmacije otišla u fitnes

Danas 23.04.2018
Ideja za biznis: Ana Sekulić odlučila je da otvori specijalizovan posao i tako zarađuje U moru identičnih ponuda na tržištu, potrebno je biti originalan. Upravo ovom idejom se rukovodila Beograđanka Ana Sekulić, kada je započela posao koji na… »

Verujemo u institucije

Danas 23.04.2018
Demanti kompanije Zepter Povodom teksta „Cepterova firma jača od sudskih presuda“ objavljenog u listu Danas od 16. aprila 2018. kompanija Melanesia je postala demanti sledeće sadržine: „Pre nego što uđemo u pravni deo objašnjenja tendencioznog… »

Montažni objekti u zakup

Danas 23.04.2018
Opština Veliko Gradište objavila je nadmetanje za davanje u zakup javnih površina za postavljanje privremenih montažnih objekata. Reč je o lokacijama za postavljanje tri objekta, jednog od 20 i dva od po 12 kvadrata. kod autobuskog stajališta, preko… »

Priče o milionima za investicije su spin

Danas 23.04.2018
Nastavljaju se reagovanja stručnjaka na nameru države da prisvoji Aerodrom "Konstantin Veliki" Ukoliko država Srbija po preuzimanju Aerodroma „Konstantin Veliki“ poveća putničke takse ili izmeni bilo koje ugovorne odredbe sa Rajanerom, ova… »

Licitacija objekata i prostora na Štrandu

Danas 22.04.2018
Licitacija za davanje u zakup preostalih objekata i prostora na Štrandu biće održana u petak, 27. aprila u 11 časova u prostorijama „Gradskog zelenila“, na drugom spratu Spensa (ul. Sutjeska br.2). Rok za davanje ponuda ističe istog dana u 10… »