Izvor: Jug press arhiva vesti 23.04.2018

U Vranju obeležen Dan vojske

Jug press 23.04.2018
VRANJE U kasarni ,,Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog“ u Vranju, održana je prigodna svečanost povodom 23. aprila Dana vojske Srbije. Pukovnik Slobodan Stopa, komandant 4. brigade Kopnene vojske govorio je o brojnim aktivnostima, koje je ova… »

U Vranju akcija ,,Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno”

Jug press 23.04.2018
VRANJE U glavnoj ulici, u ponedeljak, Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja, Tehnička škola, JP ,,Parking servis“ i Saobraćajna policija organizovali su akciju ,,Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno“. „Akcija je preventivna i cilj je da se… »

U Zdravstvenom centru u Vranju obavljena 423 preventivna pregleda

Jug press 23.04.2018
VRANJE U osmoj akciji preventivnih pregleda koja je organizovana u nedelju u Zdravstvenom centru u Vranju, obavljena su 423 preventivna pregleda. Bilo je angažovano 27 zdravstvenih radnika. Najviše je bilo pacijenata za laboratorijske analize tumor… »

Stigli tableti za odbornike, mogu da ih koriste samo u Skupštini grada

Jug press 23.04.2018
LESKOVAC Iz programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) danas je leskovačkoj Skupštini grada donirano 85 tablet računara koje će, kako je rečeno, koristiti odbornici . Vrednost ove donacije iznosi oko 1,4 miliona dinara. Deo opreme koji je danas… »

Zbog struje više ulica i bez vode

Jug press 23.04.2018
LESKOVAC Javno komunalno predizeće ”Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će, zbog najavljenih radova Elektrodistribucije , dana 24.04.2018.god.u periodu od 8-19 sati , biti prekinuto snabdevanja električnom energijom, zbog čega će kod… »

Na Bubnju obeležen Dan vojske Srbije 23. april

Jug press 23.04.2018
NIŠ U spomen parku Bubanj danas je u prisustvu velikog boja građana I učenika niških škola prigodnom svečanošću, izložbom vojne opreme i padobranskim skokovima obeležen 23. april, Dan Vojske Srbije. Prisutne je pozdravio komandant Treće brigade… »

Mitrović i Arsić: Ko puni glasačke kutije?

Jug press 23.04.2018
BUJANOVAC Nedavno održani izbori za savete mesnih zajednica (MZ) u opštini Bujanovac bili su tema oko koje se vodila žestoka polemika na današnjoj sednici Skupštine opštine Bujanovac. Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nenad… »

Milković: U Bujanovcu više od 1.000 pasa lutalica

Jug press 23.04.2018
BUJANOVAC Po podacima koje je na današnjoj sednici lokalnog parlamenta izneo direktor Veterinarske stanice Bujanovac i odbornik koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS) Miodrag Milković, na ulicama Bujanovca ima više od 1000 pasa lutalica… »

Gradsko veće danas dalo zemljište bez nadoknade firmi “Aptiv pakard” u zelenoj zoni gde oni već grade fabriku

Jug press 23.04.2018
LESKOVAC Člnaovi Gradskog veća grada Leskovca danas su odlučili da se firimi “Aptiv pakard” da gradsko zemljište bez nadonade u Zelenoj zoni na kome ova firma, koja je više puta najvljena kao veliki investitor, već uveliko grdai farbriku. Evo… »

A za Bobište i teren za odbojku na pesku

Jug press 23.04.2018
LESKOVAC Dečije igralište u Mesnoj zajednici Bobište dobilo je teren za odbojku na pesku, koji je obišao gradonačelnik Goran Cvetanović sa saradnicima i rekao da je u ovom naselju mnogo toga urađeno, od asfaltiranja glavne ulice Nikole Đurića u… »