Izvor: Tango Six arhiva vesti 23.04.2018

Hrvatski sindikat saobraćajnih pilota: Croatia Airlines pred kolapsom, Godinu i po dana bez Uprave u punom mandatu

Tango Six 23.04.2018
Hrvatski sindikat saobraćajnih pilota (HSPP) uputio je otvoreno pismo predsedniku Republike Hrvatske povodom loše situacije u nacionalnoj avio-kompaniji. Kako navode, Croatia Airlines se zbog loše isplaniranih rokova za zimsko održavanje aviona dovela… »

Alen Šćuric: Niški aerodrom može sam da finansira dalji razvoj, Veće takse „oteraće“ trenutne lou kost prevoznike

Tango Six 23.04.2018
Vazduhoplovni analitičar i kolumnista Tango Sixa Alen Šćuric gostovao je prethodne nedelje u emisiji Južnih vesti „15 minuta“ gde je govorio o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi niški aerodrom. Tom prilikom, objasnio je na koji način i da li… »

[POSLEDNJA VEST] Prvi letovi Rajanera sa banjalučkog aerodroma za Belgiju i Nemačku

Tango Six 23.04.2018
Kompanija Rajaner najavila je danas svoje prve letove iz Bosne i Hercegovine sa dve nove rute iz Banja Luke do aerodroma Charleroi u Briselu i Memmingen u Nemačkoj, prenosi „Mondo Bosna i Hercegovina“. Na obema rutama će se saobraćati dva puta… »

Vazduhoplovni servis Republike Srpske javnom licitacijom prodaje Cessnu C-500

Tango Six 23.04.2018
Vazduhoplovni servis Republike Srpske prodaje jedan od dva aviona koje poseduje marke Cessna tipa C-500 (E7-SBA) po početnoj ceni od 160.000 evra, prenosi portal „Klix.ba“. Ova odluka je objavljena u Službenom listu Republike Srpske, a avion sa osam… »

Ministar Vulin za Politiku: Belorusija poklanja Srbiji 4 lovca MiG-29, veruje da ćemo sledeće godine „biti jači“ i za…

Tango Six 23.04.2018
U razgovoru za list “Politika“ povodom Dana Vojske Srbije, ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je Belorusija poklonila Srbiji 4 lovačka aviona MiG-29 što je, kako je ministar naveo, plod dogovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i… »