Izvor: Tračara arhiva vesti 23.04.2018

Porodila se Kate Middleton

Tračara 23.04.2018
Još jedno dete Kate Middleton i princ Williama, dečak, stigao je na svet danas, nekoliko sati nakon što je iz Kensingtonske palate stiglo zvanično saopštenje da će svakim trenom na svet doći treća kraljevska beba. U njihovoj objavi piše da je… »

Kreće nova turska serija Istanbulska nevesta

Tračara 23.04.2018
Nova visokobudžetna turska serija Istanbulska nevesta, koja se po scenariju Alija Ajdina, baziranom na istinitim događajima, snima od 2017. godine, od danas stiže na program TV Pink. Priča prati Sureju Deniz, izuzetno lepu i samouverenu devojku, koja… »

Obrt: TV Pink kupuje vlasnik TV N1?!

Tračara 23.04.2018
Američka KKR grupa, koja u Srbiji ima vlasništvo nad United medijom, odnosno SBB kablovskim operaterom i televizijama N1, Top, Sport klub i mnogim drugim, ponudila je vlasniku TV Pink Željku Mitroviću čak 500 miliona evra za preuzimanje njegove… »

Luka Lazukić organizovao pljačku na Natašinom salašu?

Tračara 23.04.2018
Oči javnosti su i dalje uprete u Natašu Bekvalac i Luku Lazukića pa iz dana u dan dobijamo nove informacije. Tako su mediji saznali i da je upravo pevačicin suprug odgovoran za pljačku koja koja se odigrala na njenom salašu. Naime, IT stručnjak je… »

Šok promena: Selena Gomez obrijala glavu

Tračara 23.04.2018
Lepo vreme je konačno tu, a to znači da je vreme za male promene imidža i frizurica. I dok ostale devojke uglavnom farbaju svoju kosu kada dođe proleće ili je malo podšišaju, Selena Gomez je odlučila da obrije svoju. Naime, Sel je trenutno u… »

Taylor Swift na meti masovnog ubice

Tračara 23.04.2018
Čini se da Taylor Swift ima najluđe fanove na svetu, i to ne u dobrom smislu, pa se ponovo nalazi na meti opsednutog i opasnog fana. Naime, za 29-godišnjim mladićem Travisom Reinkingom se i dalje traga nakon što je ovog vikenda u Nešvilu ubio… »

Natalie Portman odbila nagradu u Jerusalimu, Izraelci joj prete oduzimanjem državljanstva

Tračara 23.04.2018
Natalie Portman je počastvovana da dobije ovogodišnju nagradu u Jerusalimu koja se dodeljuje ‘izvanrednim osobama koje kroz posvećenost jevrejskom narodu, dostignuća i vrednosti kao što su tolerancija, pružaju svetao primer sledećoj… »