Izvor: Beta video arhiva vesti 28.04.2018

Djordjević položio vence na spomenik Gavrilu Principu

Beta video 28.04.2018
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Zoran Djordjević položio je danas vence na spomenik Gavrilu Principu povodom 100. godišnjice od Principove smrti. (pokrivalice)… »

Vulin obišao infrastrukturne radove u Tehničko-remontnom zavodu (TRZ) u Čačku

Beta video 28.04.2018
ČAČAK- Direktor Tehničko-remontnog zavoda u Čačku pukovnik Srdjan Petković istakao je da su investicionim ulaganjem Vlade Srbije u objekte Zavoda stvoreni povoljni mikro-klimatski uslovi za rad zaposlenih u Zavodu. Beta/MOD… »

Vulin: Zakasnelo hapšenje Dudakovića prilika da se kaže istina o zverstvima Petog korpusa

Beta video 28.04.2018
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je hapšenje ratnog komandanta Petog korupusa Armije BiH Atifa Dudakovića zakasnelo, ali da je ono prilika da se kaže istina o ``zverstvima Petog korpusa`` i srpskim žrtvama u ratu u Bosni… »

Zadovoljni smo reakcijama na abrum

Beta video 28.04.2018
PETROVAC - Prema rečima jednog od ``Feštadjuna`` Gorana Vidakovića ``abrum`` se prvi put održava u Petrovcu, a zadovoljan je reakcijama ljudi.… »

Abrumom kroz Petrovac najavljena manifestacija ``Karnevalske majske večeri``

Beta video 28.04.2018
PETROVAC –Abrumom, povorkom kroz Petrovac, koja poziva na karneval, večeras je počela manifestacija "Karnevalske majske večeri", koja će trajati do 6. maja, u Budvi.Pripadnici NVO "Feštadjuni" su večeras, u kostimima i sa maskama, uz zvuke… »

Lepo je i da Petrovac ima feštu

Beta video 28.04.2018
PETROVAC-Predsednica NVO ``Feštadjuni`` Marija Pjerotić rekla je novinarima da je ``lepo da i Petrovac ima feštu i da je večerašnji abrum podseća na početak održavanja karnevala u Budvi``. ``Petrovčani to treba da prihvate i da se potrude, nije… »

Verujem da će se Petrovčani uključiti u organizaciju

Beta video 28.04.2018
PETROVAC - Vlasnik restorana ``Tramontana`` Dragan Šepelj koji je uz hranu dočekao povorku, rekao je da veruje da će Petrovčani prihvatiti poziv i uključiti se u organizaciju karnevala. ``Nema razloga da to ne bude i mislim da je takva praksa trebalo… »

Ugostitelji su ispred svojih lokala pripremili lokalne specijalitete da ugoste Feštadjune

Beta video 28.04.2018
PETROVAC - Abrumom kroz Petrovac najavljena manifestacija ``Karnevalske majske večeri`` a ugostitelji su ispred svojih lokala pripremili lokalne specijalitete da ugoste Feštadjune.Anketa sprovedena medju učesnicima i gostima pokazuje da sa radošću… »

Vulin: Vlada uložila 620 miliona u TRZ Čačak

Beta video 28.04.2018
ČAČAK- Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas infrastrukturne radove u Tehničko-remontnom zavodu (TRZ) u Čačku i rekao da je Vlada Srbije u sanaciju TRZ Čačak do sada uložila oko 620 miliona dinara. Beta /MOD… »

Prvi svetski rat bio neminovni sukob

Beta video 28.04.2018
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Zoran Djordjević je rekao da je Prvi svetski rat bio neminovni sukob i dodao da bi bilo cinično optužiti Principa za početak toga rata i tvrditi da bi ``dve grupe… »