Izvor: BK TV/Svet arhiva vesti 28.04.2018

Ugašen požar u Trampovoj kuli, jedna osoba povređena (video, foto)

BK TV 28.04.2018
Vatra! Požar koji je izbio u zdanju Tramp tauer Baku u glavnom gradu Azerbejdžana je ugašen, prenose ruski mediji. Jedna osoba je u teškom stanju hospitalizovana zbog trovanja dimom. Toranj, koji ima 33 sprata i visok je 130 metara, je dovršen, ali… »

Dva požara u Trampovoj kuli u Bakuu

BK TV 28.04.2018
Dva požara izbila su u praznoj višespratnoj zgradi u prestonici Azerbejdžana, koja je trebalo da bude hotel u okviru brenda Donalda Trampa u bivšoj sovjetskoj republici, pre nego što je on izabran za predsednika SAD. Prvi požar izbio je na 33… »

Pamplona: Desetina hiljada građana protestuje zbog oslobađanja optuženih za silovanje

BK TV 28.04.2018
Desetine hiljada ljudi treći dan zaredom protestovalo je u Pamploni, na severu Španije, zbog oslobađajuće presude grupi muškaraca koji su bili optuženi za silovanje. Prema procenama lokalne policije, danas se na protestu okupilo 35.000 ljudi. Tokom… »

Rusija tvrdi da su došli u posed američke rakete "tomahavk", SAD to negira

BK TV 28.04.2018
Dok Rusija tvrdi da se došla u posed američke krstareće rakete "tomahavk", SAD te navode odbacuju kao "apsurdne". Rusko Ministarstvo odbrane je saopštilo da je Rusija došla do raketa "tomahavk" i da će ih proučiti kako bi poboljšala svoje… »

Brižit Makron nakon posete Beloj kući ispričala sve što lepa Melanija krije! (foto)

BK TV 28.04.2018
Supruga francuskog predsednika Brižit Makron opisala je američku prvu damu Melaniju Tramp kao "ženu punu radosti sa kojom se mnogo smejala". Ona je rekla da Melanija u sebi to potiskuje i iz bezbednosnih razloga, "ne sme da otvori čak ni prozor Bele… »

Ceo grad ostao bez vode zbog ovog neverovatnog razloga!

BK TV 28.04.2018
Hitna odluka! Neobično toplo vreme u aprilu izazvalo je neobičnu nevolju u austrijskom mestu Šidelberg. Mesto sa oko 1.200 stanovnika bilo je proteklih dana suočeno sa nestankom vode. Građani Šidelberga trenutno muku muče sa vodom, jer je, zbog… »

Medvedev: Rusija će odgovoriti, ali ne na svoju štetu

BK TV 28.04.2018
SAD se nepristojno ponašaju, odgovor Rusije na sankcije treba da se oseti, ali sve predloge o kontrasankcijama treba još jednom izvagati - ne sme se naškoditi sebi, izjavio je danas premijer Rusije Dmitrij Medvedev. „To je zakon koji sada razmatraju… »

Američki nosač aviona Hari Truman uplovio u Mediteran

BK TV 28.04.2018
Američki nosač aviona Hari Truman ušao je u Mediteran nakon što je prošao Gibraltarski moreuz, objavljeno je na sajtu Navy.mil. Komandant nosača, kapetan Nikolas Diena, izjavio je da je ponosan na profesionalnu veštinu posade koja je prikazana… »

Svet u suzama: Preminuo Alfi Evans

BK TV 28.04.2018
Dečak Alfi Evans kojeg je bolnica u Liverpulu skinula s aparata, a sud njegovim roditeljima nije dopustio da lečenje nastave u Italiji, preminuo je noćas. Alfi Evans mesecima je bio u središtu borbe njegovih roditelja protiv britanskog zdravstvenog i… »

Predsednik Srbije: Nadam se pozivu Putina, videćemo...

BK TV 28.04.2018
Inauguracija ruskog predsednika je 7. maja. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da dosad nije dobio pozivnicu za inauguraciju ruskog predsednika Vladimira Putina, ali nije isključio mogućnost da se to dogodi. "Možda dobijem poziv za dan-dva… »