Izvor: Jug press arhiva vesti 28.04.2018

Kroz Projekat „Samostalan život“ zaposleno 10 žena, žrtve nasilja

Jug press 28.04.2018
VRANJE Odbor za ljudska prava – SOS Telefon Vranje u saradnji sa Kancelarijom UNDP u Srbiji od početka marta 2018. godine realizuje projekat Zapošljavanje žena „Samostalan život“. Cilj je radno angažovanje žena koje su žrtve nasilja u… »

Gimnazijalci iz Beograda kod drugara u Leskovcu

Jug press 28.04.2018
LESKOVACDesetak učenika Prve beogradske gimnazije bilo je u uzvratnoj poseti svojim leskovačkim kolegama. Uz pomoć projekta pod nazivom „Art karavan“, koji je osmislila Snežana Filipović, nastavnik muzičke kulture u Prvoj beogradskoj gimnaziji… »

Četvrti “Dubočica kup” u plivanju

Jug press 28.04.2018
LESKOVAC U Sportsko rekreativnom centru „Dubočica“ održan je „Dubočica kup“ u plivanju, na kome je učešće uzelo 420 mladih sportista iz 27 klubova iz Rusije, Bugarske, Makedonije i Srbije. Leskovac je predstavljalo 74 dece iz PK… »

Akcija „Očistimo izletišta“

Jug press 28.04.2018
VRANJE Odeljenje Komunalne policije u Vranju, u ponedeljak 30. aprila, povodom predstojećih prvomajskih praznika, organizovaće veliku akciju čišćenja zelenih površina pored Aleksandrovačkog jezera i izletišta Ćoška. Kako je najvaljeno u akciji… »

Učenici iz Tubužda najbolji u Eko-kvizu

Jug press 28.04.2018
VRANJE Finale takmičenja učenika od petog do osmog razreda u Eko kvizu održano je u subtu u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Vranju. Takmičile su se đaci iz tri osnovne škole, ,,1. maj“ iz Vrtogoša, ,,Bora Stanković“ iz Tibužda i ,,Branislav… »

Telo žene izvučeno iz bunara

Jug press 28.04.2018
LEBANE Telo ženske osobe izvučeno je iz bunara danas u selu Pertate, opština Lebane. Portparol leskovačke Policijske uprave Boban Zdravković rekao je za JUGpress da su pripadnici policije izvršili uviđaj i da je istraga o tome u toku. Kako JUGpress… »

Dveri o ostavci predsednika Skupštine opštine Medvedja

Jug press 28.04.2018
MEDVEDJA Povereništvo Srpskog pokreta „Dveri“ iz Medvedje saopštilo je da je za ostavku predsednika Skupštine te opštine Milisava Miletića “kap koja je prelila čašu kontinuitet javašluka, neznanjua, zloupotreba i verovatno vrlo visoke… »