Izvor: Kurir/Kultura arhiva vesti 28.04.2018

(Foto) niko ga nije prepoznao: Holivudska zvezda potpuno promenila imidž! Ne liči na sebe!

Kurir 28.04.2018
Kijanu Rivs jedan je od najprepoznatljivijih holivudskih glumaca. Međutim, oni koji su u četvrtak popodne i prošli pored njega u Bruklinu, teško da su odmah znali o kome je reč. Naime, holivudski glumac je pustio kosu i bradu, a ispred filmskog… »

Lagala za godine: Penelope Kruz dobijala uloge varajući režisere!

Kurir 28.04.2018
"Ne bojim se starenja. Imam puno stvari u životu kojima se mogu radovati", istakla je glumica Penelope Kruz koja će u zagrljaju svog muža i kolege Havijera Bardema (49) proslaviti 44. rođendan. Penelope kaže kako takve dane voli da provede sa… »

Britanski glumac sa srpskim pasošem u komičnoj ulozi: Fajns će tumačiti legendarnog kompozitora

Kurir 28.04.2018
Britanski glumac sa srpskim pasošem, Ralf Fajns, ponovo će da razmrda svoje komičarske mišiće za lik kompozitora Georga Fridriha Hendla u kostimiranoj komediji-drami "Aleluja". Reditelj filma će biti Kris Adison prema scenariju Džona Krokera i… »

Miloš timotijević u predstavi za 16+: Živimo u ličnoj šizofreniji!

Kurir 28.04.2018
Premijera predstave "Režim ljubavi" Tanje Šljivar, a u režiji Bojana Đorđeva, održaće se večeras na sceni Ateljea 212, a kako se naglašava na plakatu, u publici će biti samo osobe starije od 16 godina. Šta je to eksplicitno u ovoj komediji… »

Balkaniku svrstali u autsajdere: Srbija neće proći u finale!

Kurir 28.04.2018
Minimalne su šanse da Sanja Ilić i Balkanika prođu u finale Evrovizije, koja će biti održana 10. maja u Portugalu, barem prema statistikama i procenama brojnih eminentnih kladionica. Još kada je Srbija na takmičenju Beovizija odabrala svog… »

Sukob titana na pomolu: Amal Kluni pada u zaborav zbog nove devojke breda pita?

Kurir 28.04.2018
Nekada je sva pažnja bila posvećena Amal Kluni, njenom stilu, vezi, a kasnije i braku sa glumcem Džordžom Klunijem. Međutim, advokatici polako ali sigurno tron preuzima Neri Oksman, profesorka arihtekture s kojom se trenutno zabavlja Bred Pit. Poput… »

Tihomir Stanić priznao: Izgubio sam novac koji tek treba da steknem

Kurir 28.04.2018
Iz producentskih dugova u koje je zapao Tihomir Stanić se, kako kaže, i danas čupa. Glumčeva firma biće blokirana sve dok ne otplati dugove. Na pitanje da li je mnogo novca izgubio, odgovorio je: "I to puno novaca koje tek treba da steknem. Ali, to… »

(Foto) Bil Kozbi napravio skandal u sudnici: Kada je čuo presudu, napao tužioca!

Kurir 28.04.2018
Nakon što je Bil Kozbi proglašen krivim po tri tačke optužnice za seksualni napad, od kojih svaka nosi do deset godina kazne zatvora, američki komičar posvađao se s okružnim tužiocem i nazvao ga kretenom. Glumcu je suđeno za seksualni napad… »

Paparaco kurir: Ceca sama na pauzi za kafu, a evo šta je sve vreme radila

Kurir 28.04.2018
Paparaco Kurira zatekao je glumicu Svetlanu Cecu Bojković u bašti jednog lokala u centru grada tip-top skockanu. Sedela je sama i lagano pijuckala kafu, a telefon joj je sve vreme bio u ruci. Glavna zanimacija bio joj je telefon, pa je svaki čas kucala… »