Izvor: Subotica.com arhiva vesti 28.04.2018

Privremeno zabranjen uvoz hrane životinjskog porekla iz Mađarske

Subotica.com 28.04.2018
Zbog pojave "afričke kuge" kod divljih svinja u Mađarskoj, Srbija je zabranila uvoz i tranzit svih pošiljki hrane životinjskog porekla koji dolazi sa teritorije našeg severnog suseda. Kako se navodi u saopštenju srpskog Ministarstva poljoprivrede… »

Fudbal: Spartak gostuje Čukaričkom, pobeda najverovatnije overava Evropu

Subotica.com 28.04.2018
Spartak Ždrepčeva krv do sada je osvojio maksimalan broj bodova u završnoj fazi takmičenja. Ekipa pod dirigentskom palicom Vladimira Gaćinovića, savladala je Voždovac, Vojvodinu i Napredak. Sutra, u okviru četvrtog kola plejofa, "golubove" čeka… »

Studenti osmišljali aplikacije u okviru 24-časovnog takmičenja "BizKod#3"

Subotica.com 28.04.2018
U Subotici je treću godinu za redom održano studentsko takmičenje za programere i ekonomiste "BizKod", u organizaciji Infostud grupe. Učestvovalo je više od pedeset studenata, u četrnaest timova. U ovom dvostrukom " hakatonu" studenti Visoke… »

Palić osvežava lice za novu sezonu

Subotica.com 28.04.2018
Tekuća godina za preduzeće "Park Palić" biće ispunjena opsežnim radovima, a neki od najznačajnijih su potpuna obnova desnog dela Velike terase, uređenje Letnje pozornice, kao i dugo očekivana rekonstrukcija mola na Muškom štrandu. Zahvaljujući… »

Vaterpolo: Priznanje za Spartak Prozivku

Subotica.com 28.04.2018
Vaterpolo savez Srbije svake godine na kraju sezone dodeljuje priznanja klubovima za aktivnosti tokom sezone. Ove godine dobitnik jednog od njih je i Vaterpolo klub "Spartak Prozivka". Na izbornoj sednici Skupštine Vaterpolo saveza Srbije, koja je… »

Basketaši Ekonomske škole šampioni Srbije i učesnici Svetskog prvenstva za srednjoškolce

Subotica.com 28.04.2018
Učenici Ekonomske škole "Bosa Milićević" iz Subotice osvojili su najvredniji trofej u basketu 3 na 3 na nadavno završenom Prvenstvu Srbije u Paraćinu. Ovaj veliki uspeh talentovanih momaka iz Subotice doneo je i plasman na Svetsko prvenstvo… »

Proslava stogodišnjice Jugoslavije uz otkrivanje spomenika kralju Karađorđeviću i vojvodi Mišiću

Subotica.com 28.04.2018
Na prostoru 4. Mini Jugoslavije 2. maja biće obeležen Praznik rada, kao i 100 godina od prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji. Ovogodišnju proslavu Praznika rada, obeležiće otkrivanje spomenika kralju Aleksandru I Karađorđeviću i vojvodi… »