Izvor: Vranjske arhiva vesti 28.04.2018

NOVI SKANDAL U ZC: Pacijentkinja UMRLA na rukama PIJANOG DOKTORA

Vranjske 28.04.2018
Ima li izlaza: Ulaz u Hitnu pomoć u Vranju FOTO Vranjske U Hitnoj pomoći Zdravstvenog centra u Vranju, u noći između petka i subote, dogodio se novi, težak incident sa smrtnim posledicama. Pacijentkinja kojoj je bila potrebna intervencija, umrla je u… »

AFERA PIJANI DOKTOR: Lekar u policiji, NEMA ZVANIČNIH MERA

Vranjske 28.04.2018
Hitna pomoć srpska tema broj 1 FOTO Vranjske Lekar Hitne pomoći u Vranju N.S., koji je u alkoholisanom stanju pružao pomoć pacijentkinji koja je zatim preminula, javio se na poziv u policijsku stanicu u Vranju, gde se još uvek nalazi na razgovoru. -… »

STOJKOVIĆ nominovan za NAJPRESTIŽNIJU srpsku novinarsku nagradu

Vranjske 28.04.2018
Ilustracija FOTO Vranjske Saša Stojković, vlasnik i glavni i odgovorni urednik portala Info Vranjske, nominovan je za NUNS-ovu Nagradu za istraživačko novinarstvo – najprestižniju nacionalnu novinarsku nagradu. Stojković je nominovan u kategoriji… »

AFERA PIJANI DOKTOR: Smenjena NAČELNICA Hitne pomoći

Vranjske 28.04.2018
ZC Vranje: Pale i prve smene FOTO Vranjske Povodom teškog incidenta koji se u subotu dogodio u ZC u Vranju, kada je jedna pacijentkinja preminula posle intervencije lekara kome su ustanovljena 1,22 promila alkohola u krvi, reagovalo je i rukovodstvo ove… »