Izvor: Vrele gume arhiva vesti 28.04.2018

Sledeća generacija modela Volkswagen Golf dobija „blago-hibridnu“ tehnologiju!

Vrele gume 28.04.2018
Biće efikasniji i ekonomičniji: Sledeća generacija modela Volkswagen Golf dobija „blago-hibridnu“ tehnologiju! Volkswagen polako počinje da otkriva nove detalje o osmoj generaciji modela Golf, a poslednja informacija u nizu jeste da će taj… »

Kako je nastao legendarni Lamborghini Miura?

Vrele gume 28.04.2018
Da li znate?: Kako je nastao legendarni Lamborghini Miura? Svi smo čuli za model Lamborghini Miura, verovatno prvi pravi super automobil na svetu, ali ne znaju svi priču o tome kako je on nastao. Hari Metklif je došao do jednog, limeta zelenog, Miura S… »

Pirelli iskoristio 22.000 konjskih snaga za svoj logo!

Vrele gume 28.04.2018
Ponavlja istoriju: Pirelli iskoristio 22.000 konjskih snaga za svoj logo! Pre 40 godina, kompanija Pirelli, odnosno njeni stručnjaci za marketing, sastavili su masivni logo u obliku slova P, od automobila ukupne snage čak 22.000 "konja" na pravcu… »

Nova kampanja Volkswagena - „Ne koristite telefone prilikom vožnje“!

Vrele gume 28.04.2018
VW kreira maske za telefone: Nova kampanja Volkswagena - „Ne koristite telefone prilikom vožnje“! Kako bi uticala na smanjenje broja nesreća koje su izazvane zbog upotrebe telefona tokom vožnje u Švedskoj, Volkswagen i kompanija NordDDB su… »

Lamborghini neće praviti SUV manji od modela Urus!

Vrele gume 28.04.2018
Umesto toga, u planu su nove verzije: Lamborghini neće praviti SUV manji od modela Urus! Predstavnici kompanije Lamborghini su izjavili da italijanski proizvođač ne planira proizvodnju SUV modela koji bi u njihovoj gami bio pozicioniran ispod Urusa. Sa… »