Izvor: N1 Info/Hronika arhiva vesti 05.05.2018

Lekar specijalista iz Ćuprije uhapšen zbog primanja mita

N1 Info 05.05.2018
Lekar specijalista u Opštoj bolnici u Ćupriji S.L. (63) uhapšen je zbog sumnje da je od pacijenata zahtevao i primio 100 evra mita, saopšteno je iz MUP-a Srbije. U nastavku akcije na suzbijanju korupcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova -… »

Potvrda iz MUP-a: Milan Đuričić ubijen u Južnoj Africi

N1 Info 05.05.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije dobilo je zvaniču potvrdu da je u Johanezburgu ubijen Milan Đuričić, koji je osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja. MUP Srbije je, putem Interpola, od kolega iz Južne… »

Uhapšeni posle pljačke na autoputu i potere

N1 Info 05.05.2018
Dvojica muškakara uhapšena su danas pošto su opljačkali poodicu stranih državljana na autoputu u Kolarima, saopštio je MUP. U zajedničkoj koordiniranoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu, ubrzo… »

Telo muškarca pronađeno u kanalu u Borči

N1 Info 05.05.2018
Telo muškarca srednjih godina pronađeno je danas u kanalu ispod nadvožnjaka na novom putu Zemun-Borča, rečeno je agenciji Beta u MUP-u. Nadvožnjak ispod kojega je nađen leš je na novom putu Zemun-Borča, na oko kilometar od Pančevačkog puta… »

Minibus sleteo s puta kod Peći, 31 osoba povređena

N1 Info 05.05.2018
U saobraćajnoj nezgodi nadomak Peći danas je povređena 31 osoba od čega su 24 zadržane na lečenju u pećkoj bolnici. Do nesreće u kojoj niko nije životno ugrožen došlo je kada je minibus sa izletnicima iz Uroševca sleteo sa puta, prenose… »