Izvor: Niške vesti arhiva vesti 05.05.2018

NOĆAS: U sudaru taksija i golfa povređene dve devojke

Niške vesti 05.05.2018
Prema navodima lekara niške Hitne pomoći jedna od devojaka zadobila je povrede glave, a druga povrede glave i grudnog koša. Obe devojke prebačene su u Klinički centar Niš na dalje lečenje. Najpre su u toku prepodneva u udesu u Knjaževačkoj ulici… »

„Petarda“ Radničkog protiv Voše

Niške vesti 05.05.2018
Besplatan ulaz privukao je veliki broj Nišlija na stadion Čair, a prisutni su mogli da uživaju u pravoj fudbalskoj predstavi. Iako nisu najbolje otvorili meč, domaće fudbalere pogledala je sreća već nakon 10 minuta igre. Stanisavljević je iz ugla… »

Vrtić „Pepeljuga“ DOBIJA novi SJAJ (FOTO)

Niške vesti 05.05.2018
Okrečena fasada, novi mural, popravljene ljuljaške i klackalice-to će zateći mališani koji borave u vrtiću Pepeljuga u niškom naselju Delijski vis sa prvim radnim danom. Akcija koju su započeli mladići ovog niškog naselja danas su pomogli… »

Sve se traži! Ordenje, uniforme, markice i stari novac (FOTO)

Niške vesti 05.05.2018
Brojni kolekcionari, numizmatičari i filatelisti iz čitavog regiona ponudili su ali i birali su za sebe pravi unikat na Sajmu kolekcionarstva koji je održan u niškom Domu vojske. Četrdeset pasioniranih kolekcionara iz čitave zemlje, ali i susedne… »

Palilulci proverili kakvog su zdravlja

Niške vesti 05.05.2018
Meštani niškog naselja Palilula mogli su da prekontrolišu krvni pritisak, pregledaju mladeže, nauče samopregled dojke ili se posavetuju sa sportskim lekarina na Bazaru zdravlja koji je organizovala opština Palilula i Dom zdravlja, na platou ispred… »

PD Suva planina u akciji „Ramondi u pohode“

Niške vesti 05.05.2018
Ramonda nathaliae (Natalijina ramonda ili cvet feniks) je endemska biljka centralnog Balkana iz porodice Gesneriaceae koja se nalazi na spisku retkih, ugroženih i endemičnih biljaka Evrope, a u Srbiji je zaštićena zakonom kao prirodna retkost. 29… »

Niški studenti, đaci i naučnici posetili prestonicu Belorusije!

Niške vesti 05.05.2018
„Prvi put gledam balet, ali sam oduševljen. Oduševljen sam već sada i moram reći da se osećam ponosno zato što dolazim u Minsk da vidim šta je jedan Srbin napravio.“ – izjavio je Aleksa Panić, učenik Prve tehničke škole „Milutin… »

JP AERODROM NIŠ: Odobreni zahtev za zapošljavanje 35 radnika još „putuje“ do Niša

Niške vesti 05.05.2018
Ovo saopštenje izdato je nakon izjave potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović „da vlasti u Nišu ni poslovodstvo niškog aerodroma “Konstantin Veliki” nisu sposobni da upravljaju tim… »

Gimnazija „Stevan Sremac“: Prijavljivanje, pripremna nastava i polaganje prijemnih ispita

Niške vesti 05.05.2018
Prijavljivanje učenika za polaganje prijemnih ispita za nemačko bilingvalno odeljenje i odeljenje nadarenih učenika u filološkoj gimnaziji – engleski jezik u školskoj 2018/19. godini odvijaće se po sledećem rasporedu: Petak 11. maj od 9 do 14… »