Izvor: RTV/Zabava arhiva vesti 05.05.2018

Roditelji Megan Markl srešće se sa kraljicom pre venčanja

RTV 05.05.2018
LONDON - Roditelji Megan Markl, holivudske glumice koja će se 19. maja udati za princa Harija, srešće se sa kraljicom Elizabetom II pre venčanja i drugim članovima kraljevske porodice, saopštio je danas portparol kraljevske palate. Roditelji će… »

Novosađani, "Mustre" za vas u Dunavskom parku - koncerti, Trkulja, animatori...

RTV 05.05.2018
NOVI SAD - Jubilarna stota epizoda emisije "Mustre" biće proslavljena danas u jednom od najlepših studija u Novom Sadu, Dunavskom parku. Nina i Ksenija vas pozivaju da zajedno proslavimo jubilej uz veliki tamburaški i narodni orkestar RTV-a. Uz njih… »

BBC: Nestala princeza Latifa?

RTV 05.05.2018
LONDON - Organizacija Hjuman rajts voč (Human Rights Watch) pozvala je vlasti u Dubaiju da otkriju gde se nalazi princeza šeika Muhamed Bin Rašid Al Maktuma, Latifa. Kako prenosi BBC, veruje se da je ćerka vladara Dubaija u martu pokušala da pobegne… »

Tamburica fest: Kineski nacionalni orkestar, Zvonko Bogdan, Marija Šerifović...

RTV 05.05.2018
NOVI SAD - "Tamburica fest", najveći svetski festival tamburaške muzike, u svom 11. izdanju ove godine, od 20. do 23. juna, okupiće na ulicama u centru Novog Sada i na Petrovaradinskoj tvrđavi više od 500 učesnika iz Kine, SAD, Rusije, Crne Gore, RS… »

Festival ukusa - Najveća džezva na svetu po prvi put u Srbiji

RTV 05.05.2018
NOVI SAD - Drugi festival UKUSA - knjige, kafe i čokolade u organizaciji Udruženja Educom održaće se od 11. do 13. maja u SKCNS Fabrika u Novom Sadu. Festival je institucionalno podržan od Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada i Pokrajinskog… »