Izvor: Srbija danas/Hronika arhiva vesti 05.05.2018

Drama u Jagodini: Devojčicu (9) u zabavnom parku udarila struja!

Srbija danas 05.05.2018
Strašno. Devetogodišnja devojčica je povređena u izletištu, u zabavnom parku u Jagodini. Hitna pomoć Foto: Srbija Danas / Saša Džambić Ona je rukom dodirnula metalnu konstrukciju uređaja za ubacivaje lopte u koš, koji je u tom trenutku… »

Nismo imali snage da joj kažemo da joj je unuk mrtav: Da li je ovo uzrok tragedije u kojoj je stradalo dete?!

Srbija danas 05.05.2018
Tuga u Starim Banovcima. Tuga i tišina nadvili su se u petak nad Starim Banovcima gde je sa roditeljima živeo maloletni D.S.. (12). On je u četvrtak uveče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Ljig - Preljina… »

Crni oblak nad borčom: Pronađen leš u kanalu u kom je ubijena Jelena Marjanović!

Srbija danas 05.05.2018
Jezivo. U ranim satima u subotu, 5. maja u kanalu u Borči pronađen je ljudski leš. Telo je pronađeno u kanalu u blizini Ulice Save Kovačevića, koja vodi do pruge. Za sada nije poznat identitet, niti okolnosti pod kojima je nastupila smrt. Meštani… »

Teška saobraćajna nesreća kod Peći: Autobus sleteo sa puta, više od 30 povređenih

Srbija danas 05.05.2018
Putnici bili na izletu? U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila nadomak Peći povređena je 31 osoba, od čega su 24 osobe zadržane na lečenju u pećkoj bolnici. Prištinski portal objavio je da su povređeni izletnici iz Uroševca kada je njihov… »

Uhapšen zbog pokušaja ubistva: Paraćinac iz kola pucao na sugrađanina koji je vozio kombi?

Srbija danas 05.05.2018
Osumnjičenom je određena mera zadržavanja do 48 sati. Policija je uhapsila muškarca iz Paraćina zbog pokušaja ubistva jednog sugrađanina, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini. Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičeni se… »

Vapaj majke stradalog dečaka (12) iz Starih Banovaca: Lepo mi obucite mog Ducu

Srbija danas 05.05.2018
Tuga do neba. - Lepo mi obucite mog Ducu… - poručila je rođacima Vesna (43), majka Dušana Srbljanovića (12), koji je u četvrtak veče poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu između Ljiga i Preljine, a njegovi roditelji i stariji brat… »

Evo šta se dešava sa ubicama koji su ubili 29 Srpkinja: Posle osam godina

Srbija danas 05.05.2018
"Ne verujem da mogu da budu izlečeni" Samo prošle godine ubijeno je čak 29 žena. Ubice su muževi, partneri, ali i rođaci, sinovi i kćerke. Kako Blic navodi, od 29 ubica žena, njih 14 počinilo je samoubistvo odmah posle zločina, dok je njih 15… »

Tragedija! Prokletstvo porodice ubijenog Srbina: Otac i majka ga ispratili na Novi Zeland pa poginuli

Srbija danas 05.05.2018
Potresno. Goran Milosavljević iz Paraćina ubijen je na Novom Zelandu u jednom supermarketu u kom je radio kao obezbeđenje. Nesrećnog Srbina usmrtio je sedamnestogodišnji tinejdžer koji ga je udario u glavu tupim predmetom. Ovo je još jedna… »

Kraj suđenja za ubistvo Vlastimira Miloševića (34): Tužilac traži robiju za Velju Nevolju

Srbija danas 05.05.2018
Tokom iznošenja završnih reči, tužilac je istakao da je nedvosmisleno i pouzdano dokazano da su Belivuk, Miljković i Kojić počinili ubistvo pomaganjem. Suđenje Veljku Belivuku (33), zvanom Velja Nevolja, jednom od vođa navijačke grupe… »

Pucnjava sa motocikla: Ubice palestinskog inženjera koristile lažne pasoše Srbije i Crne Gore

Srbija danas 05.05.2018
Pištolj koji je korišćen u ubistvu al-Bača poslat je u forenzičku labaratoriju. Ubice palestinskog inženjera Fadija al-Bača, koji je ubijen prošlog meseca u Kuala Lumpuru, koristile su lažne pasoše Srbije i Crne Gore kako bi ušle u Maleziju… »