Izvor: Tračara arhiva vesti 05.05.2018

Stoju udario divlji vepar na auto-putu

Tračara 05.05.2018
Nije šala: Stojanka Novaković Stoja doživela je saobraćajnu nesreću pre nekoliko dana, kada je naletela na – divljeg vepra. Folkerka je vozila auto-putem u Nemačkoj, nakon što se vraćala sa nastupa, kada joj je ispred automobila izletela divlja… »

Održana druga evrovizijska proba: Balkanika ponovo nebitna, uprkos saopštenju RTS-a

Tračara 05.05.2018
Radio-televizija Srbije saopštila je danas da je u lisabonskoj Altis Areni održana druga proba srpskih predstavnika na ovogodišnoj Evroviziji. Kako RTS kaže u saopštenju, nastup našeg predstavnika izazvao je “ovacije produkcijskog tima i prisutnih… »

Karleuša u Zvezdama Granda dala savet za srećan brak:

Tračara 05.05.2018
Tokom emisije Zvezde Granda povela se priča o ljubavi, ženama, braku, pa i raspodeli kućnih poslova, a naravno da je i tu najglasnija bila Jelena Karleuša. Pop diva iskoristila je priliku i podelila do sada nepoznat detalj iz perioda kada su ona i… »

Dara Bubamara: Tamo gde ja nastupam, ne sme da se pušta Viki Smorković

Tračara 05.05.2018
Nasmejana, raspoložena i spremna za dobar provod, Dara Bubamara se pojavila na otvaranju novog kluba u Beogradu, gde je pevala puna tri sata bez prestanka. Pevačica se pojavila u krem trikou sa kristalima i resama, a momci iz prvog reda su joj… »

Pogledajte dva nova spota Nicki Minaj

Tračara 05.05.2018
Kao što je pre nekoliko nedelja istovremeno objavila dva singla, Nicki Minaj je tako sada u isto vreme fanove obradovala video spotovima za iste. Prvi spot, Chun-Li, režirao je Steven Klein i u njemu se reperka bori protiv svojih neprijatelja, dok je… »

Miloš Biković: U Holivudu bih glumio ruskog kriminalca ili Srbina teroristu

Tračara 05.05.2018
Miloš Biković promovisao je novi film Izvan granica realnosti, u kome deli veliki ekran sa Antoniom Banderasom. Iako bi verovatno mogao da karijeru gradi i u Holivudu, najjačoj filmskoj produkciji na svetu, odabrao je da radi u Rusiji, a u jednoj TV… »

Pročitajte dnevni horoskop za subotu, 5. maj 2018. godine.

Tračara 05.05.2018
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za subotu, 5. maj 2018. godine. Kliknite na strelice da dođete do vašeg znaka! Pokreni horoskop… »