Izvor: Vesti online/Hronika arhiva vesti 05.05.2018

Uhapšen lekar zbog primanja mita

Vesti online 05.05.2018
U nastavku akcije na suzbijanju korupcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su lekara specijalistu… »

Nađen leš muškarca u kanalu u Borči

Vesti online 05.05.2018
Leš muške osobe srednjih godina pronađen je u kanalu ispod nadvožnjaka u Borči, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako navode, nadvožnjak se nalazi na novom putu Zemun-Borča na oko kilometar od Pančevačkog puta, a uviđaj je u toku. Policija preduzima… »

Teška nesreća kod Peći, povređena 31 osoba

Vesti online 05.05.2018
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nadomak Peći povređena je 31 osoba, od čega su 24 osobe zadržane na lečenju u pećkoj bolnici. Prištinski portal kallxo.com objavio je da su povređeni izletnici iz Uroševca kada je njihov minibus sleteo sa… »

Srbi zbog "šale" dobili batine u Beču, teško povređeni

Vesti online 05.05.2018
U ranim jutarnjim satima u jednom bečkom kafiću dva srpska mladića teže su povređena nakon što su ih napala dva zemljaka i jedan Makedonac. Incident se dogodio u četvrtak u zoru, kada su dva 29-godišnja Srbina ušla u kafić, u kojem su, sticajem… »

Prevrnut auto zbog alkohola, povređena žena

Vesti online 05.05.2018
Iako su od maja uvedene "paprene" kazne za vozače, pogotovo one koji voze u alkoholisanom stanu, nekima ni to nije dovoljno da imaju granicu kada voze. Ženska osoba (40) sinoć je oko 23.45 zbog pijanstva prevrnula automobil u Ulici Sestara Bukumirović… »