Izvor: Jugmedia arhiva vesti 09.05.2018

Skinuo se go i spopadao devojke po parku

Jugmedia 09.05.2018
Policajci u Vranju uhapsili su dvadesetsedmogodišnjeg sugrađanina A.S. zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. On se sumnjiči da je na vranjskom izletištu „Kazanđol“ presreo dve maloletnice, skinuo sa sebe odeću… »

U toku radovi na sanaciji klizišta na putu Vranje – Vranjska Banja

Jugmedia 09.05.2018
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sa svojim saradnicima obišao je danas deonicu regionalnog puta Vranje – Vranjska Banja, kod sela Bresnica gde se izvode radovi na sanaciji klizišta, zbog kojih se saobraćaj ne odvija duži vremenski period… »

Leskovčani i Vranjanci obeležili Dan pobede nad fašizmom

Jugmedia 09.05.2018
Značajna je uloga naše zemlje u istorijskoj prekratnici kojom je okončana fašistička represija i izvojevana pobeda, kao i budućnost nadolazećih generacija. Potrebno je da očuvamo nacionalni identitet i nacionalnu svest ali da ne dozvolimo da nas… »

Na aerodromu u Nišu 115 hiljade putnika u prva četiri meseca

Jugmedia 09.05.2018
Aerodrom „Konstantin Veliki“ u Nišu za prva četiri meseca ove godine bio je odredište za 115.161 putnika, što je za oko 20 hiljada više nego u istom periodu 2017. godine, izjavila je portparol tog javnog preduzeća Ivanka Stanisavljević. „U… »

Regionalna runda Evropskog inženjerskog takmičenja „EBEC Challenge Balkan“ u Nišu

Jugmedia 09.05.2018
Niška lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope – BEST Nis – ove godine organizuje Regionalnu rundu inženjerskog takmičenja EBEC Challenge Balkan​, koja će trajati od 11. do 15. maja​. Pored pobednika niške lokalne runde, ovo… »

Obesio se u dvorištu svoje kuće

Jugmedia 09.05.2018
Osamdesetčetvorogodišnji muškarac V.S. iz sela Repince kod Vladičinog Hana, presudio je sebi obesivši su dvorištu svoje kuće, danas oko 11 časova, kada je slučaj i prijavljen policiji. Prema nezvaničnim informacijama starac je živeo sa snajom… »

Uskoro rekonstrukcija stalne postavke na drugom spratu leskovačkog muzeja

Jugmedia 09.05.2018
Narodni muzej Leskovac u godini 70. rođendana postojanja očekuje obeležavanje ovog jubileja impozantnom rekonstrukcijom drugog sprata ovog hrama kulture. Naime, Narodni muzej je preko projekata Vlade Repubike Srbije dobio 6 miliona dinara za projekat… »

Kako je tifus pokosio Leskovac u Prvom svetskom ratu NOVA ISTRAŽIVANJA ISTORIČARA U rezervnoj vojnoj bolnici u…

Jugmedia 09.05.2018
Zbog velikog priliva vojnika u rezervnoj vojnoj bolnici u Leskovcu tokom 1914. i 1915. godine, koja je bila stacionuirana u Poljoprivrednoj školi, u gradu na Veternici je izbio tifus koji je kosio i vojnike, ali i civile, najnovija su saznanja… »

Gradonačelnik ponosan na uspehe leskovačkih učenika

Jugmedia 09.05.2018
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je danas učenike Medicinske i Ekonomske škole, kako bi im lično čestitao na uspesima koje nižu na republičkim i međunarodnim takmičenjima. “Ove godine Medicinska škola slavi 60 godina… »

EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati leskovački Sajam SVETSKI – Dolaze Maxi, Sport Vision, Dexico, Magaza…

Jugmedia 09.05.2018
Do kraja naredne godine leskovački Okrugli paviljon ili popularna „Šajkača“ zablistaće u punom sjaju, kao novi velelepni tržni centar u kojem će svoje proizvode prodavati neke od najpoznatijih brendova poput Delez (Maxi) marketa, Sport Visiona… »