Izvor: Jug press arhiva vesti 09.05.2018

Obeležen Dan pobede nad fašizmom

Jug press 09.05.2018
Polaganjem venaca na spomen obeležje u Spomen parku obeležen je Dana pobede nad fašizmom. Vence su položile delegacije Vojske Srbije, Grada Leskovca, SUBNOR-a, Udruženje vojnih penzionera i Savez potomaka ratnika Srbije 1912-1920.. Članica Gradskog… »

Polno uznemiravao maloletnice

Jug press 09.05.2018
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su A.S. (27). Policijska uporava je saopštila da se sumnjiči da je na vranjskom izletištu „Kazanđol“… »

U toku sanacija klizišta u Bresnici

Jug press 09.05.2018
Na deonici regionalnog puta Vranje – Vranjska Banja kod Bresnice izvode se radovi na sanaciji klizišta, koje je, u sredu, obišao gradonačelnik dr Slobodan Milenković sa saradnicima. Zbog radova na na ovom delu puta saobraćaj se izvesno vreme… »

Obeležen Dan pobede nad fašizmom

Jug press 09.05.2018
U selu Ristovac kod Vranja predstavnici lokalne samouprave u Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata komemorativnim skupom obeležili su 9. maj, Dan pobede nad fašizmom. Obraćajući se prisutnima, gradonačelnik Vranja, dr Slobodan… »

Dečje igrarije na Čairu

Jug press 09.05.2018
Niš, 9. Maj 2018 Danas je na stadionu Čair održana najveselija manifestacija – Dečja igrarija. Sportsko umeće i veštine demonstriralo je 230 mališana predškolskih grupa, po desetoro u ekipi iz 23 vrtića Predškolske ustanove Pčelica. Na 19… »

Gradonačelnik poseti Ekonomsku školu

Jug press 09.05.2018
U posetu srednjoj ekonomskoj školi u Leskovcu došao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa svojim saradnicima, kako bi se pobliže upoznao u kakvim uslovima rade uposlenici i učenici ove škole. On je istakao da ova škola, koja ove godine… »

Iz užeg jezgra grada počelo uklanjanje montažnih objekata

Jug press 09.05.2018
Gradske vlasti u Vranju rešile su da uklone montažne objekte od kojih su neki više od tri decenije na istom mestu. Odluku o tome, u januaru, je donelo Gradsko veće i napravljen je raspored uklanjanja. Vlasnici su se tada pobunili i rok za njihovo… »

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović posetio Medicinsku školu

Jug press 09.05.2018
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović posetio je Medicinsku školu i tom prilikom izjavio da mu je drago što će imati prilike da provede vreme sa talentovanom decom i uspešnim kolektivom. „Medicinska škola nas iz godine u godinu prijatno… »

Tvoj život u tvojim rukama

Jug press 09.05.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova u Leskovcu, u saradnji sa lokalnom samoupravom, realizuje projekat “Tvoj život u tvojim rukama”, u cilju unapređenja saobraćajne kulture i podizanja svesti svih učesnika u saobraćaju da poštuju saobraćajne… »

Niški simfoničari u Sofiji

Jug press 09.05.2018
Povodom Dana Evrope Niški simfonijski orkestar na koncertu u Sofiji Povodom Dana Evrope Niški simfonijski orkestar će danas u Bugarskoj predstavljati Niš i Srbiju na svečanom koncertu u Sofiji. Na koncertue 120 umetnika. “Na poziv Direkcije za… »