Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 09.05.2018

Preko 1,2 miliona dinara prikupljeno na utakmici Asovi za decu - "Odigraj srcem"

Moj Novi Sad 09.05.2018
Na meču Asovi za decu - "Odigraj srcem", koji je juče na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu realizovan u saradnji Fondacije "Zajedno za život" Jovana Simića, FK "Vojvodina", FIFPro, EXIT Fondacije, agencije Kuća Čuvarkuća, uz podršku… »

Zbog havarije bez vode ulica u Veterniku

Moj Novi Sad 09.05.2018
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Ulica Emila Čakre. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

U Novom Sadu počela konferencija o održivosti kulturnih prostora "Neutralno"

Moj Novi Sad 09.05.2018
Različite prakse o održivosti kulturnih prostora u Evropi i regionu biće predstavljene danas i sutra, 9. i 10. maja, na dvodnevnoj konferenciji koju u prostoru "Studija M" u Novom Sadu organizuje Fonadacija "Novi Sad 2021". Svečani deo programa… »

Izvršena prva transplantacija rožnjače u Kliničkom centru Vojvodine

Moj Novi Sad 09.05.2018
Lekari Kliničkog centra Vojvodine su u toku noći i prepodneva po prvi put u ovoj zdravstvenoj ustanovi izvršili transplantaciju rožnjače kod dva pacijenta. Neophodnu savremenu opremu za ovu intervenciju je obezbedio Pokrajinski sekretarijat za… »

Obeležen Dan pobede nad fašizmom polaganjem venaca u Novom Sadu

Moj Novi Sad 09.05.2018
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević položio je vence na Spomen groblju, a zatim i na spomeniku Novosadskog odreda na Čeneju povodom obeležavanja 9. maja – Dana pobede nad fašizmom. - Ovaj datum je svakako snažan simbol borbe i pobede nad… »

Isključenja struje za četvrtak, 10. maj

Moj Novi Sad 09.05.2018
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada, Beočin sela i Begeča. Novi Sad: • od 08.30 do 10.30 sati: Bulevar Jovana Dučića 3A, 3B, 25, 27, Partizanskih baza 22… »

I u Novom Sadu uhapšeno više muškaraca zbog porodičnog nasilja

Moj Novi Sad 09.05.2018
U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu. U… »

NOVOSAĐANI: Planinarenjem do zdravog života

Moj Novi Sad 09.05.2018
Ljubav prema prirodi joj je poboljšala zdravlje, ali i odvela u najlepše predele Srbije i drugih zemalja. Raznovrsnost naše flore beleži fotoaparatom, a slike prirodnih lepota deli sa sugrađanima zahvaljuljući društvenim mrežama… »

Koliko često treba da perete pidžamu?

Moj Novi Sad 09.05.2018
Neredovno pranje pidžame može da dovede do raznih infekcija, zbog čega bi trebalo da povedete računa o načinu na koji perete ovaj deo odeće. Stručnjaci preporučuju da svoju pidžamu ili spavaćicu nakon tri nošenja bacate u korpu za prljav veš… »

Pogledajte kako godina rođenja određuje vaš karakter

Moj Novi Sad 09.05.2018
Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, najvažnija je poslednja cifra godine našeg rođenja. Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene… »