Izvor: Niške vesti arhiva vesti 09.05.2018

Obeležen Dan pobede nad fašizmom i Dan Evrope

Niške vesti 09.05.2018
Vence je u ime Grada Niša položila delegacija predvođena gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem. Senima ratnika koji su se borili protiv fašizma poklonilie su se i delegacije Vojske Srbije, Policije, Nišavskog upravnog okruga, Rusko-srpskog… »

Masovna hapšenja zbog nasilja u porodici; Pretučene dve supruge

Niške vesti 09.05.2018
Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela obljuba nad detetom, nedozvoljene polne radnje, nasilje u porodici, polno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica… Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku… »

EBEC Challenge Balkan 2018 okuplja najbolje inženjere iz regiona

Niške vesti 09.05.2018
Svečano otvaranje ovog događaja biće održano 11. maja u sali Univerziteta u Nišu. Regionalna runda inženjerskog takmičenja EBEC Challenge Balkan​ će trajati od 11. do 15. maja​. Pored pobednika niške lokalne runde, ovo takmičenje će okupiti… »

Dečije igrarije: Male „Pčelice“ ispunile Čair (FOTO + VIDEO)

Niške vesti 09.05.2018
Na 19. Dečjim igrarijama deca su se nadmetala u nabacivanju obruča, skoku u dalj, bacanju kamena sa ramena, prenošenju vode i nadvlačenju konopca. „Takmičarske igre su dobro poznate i primerene uzrastu mališana od 6 do 7 godina. Svaka ekipa ima 10… »

I u ovoj godini niški aerodrom beleži povećan broj putnika

Niške vesti 09.05.2018
„U prvom kvartalu prošle godine preko niškog aerodroma letelo je bezmalo 95.000 putnika, a tokom cele prošle godine 331.582 putnika, što je rekord od njegovog osnivanja 1986. godine“, rekla je Stanisavljević. Ona je podsetila da je aerodrom u… »

Dictum-factum: Mažić deli pravdu na meču odluke za Radnički i Spartak!

Niške vesti 09.05.2018
Spartak je pokrenuo pitanje regularnosti i pozvao da duel u Subotici sudi arbitar delegiran za finale Lige šampiona, na šta je apelovao i klub iz Niša, a Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije prihvatila je obostrani predlog. Subotičani su se… »

Dan Gimnazije „9. maj“

Niške vesti 09.05.2018
Potpisivanjem sporazuma o saradnji sa školama iz Dimitrovgrada, Bosilegrada i Slivnice, kao i sa Asocijacijom bugarske nacionalne manjine, Gimnazija “9. maj” iz Niša obeležila Dan škole. Potpisivanju sporazuma i svečanoj akademiji prisustvovali… »

GRATIS KARTA: Gledajte dve predstave, a platite jednu

Niške vesti 09.05.2018
Akcija važi samo za one koji kartu kupe u prostorijama Niških Vesti (Prvomajska 2), u četvrtak i petak 10. i 11. maja u periodu od 8 do 16 časova. Predstava „The Party“ ponovo je na repertoaru niškog Narodnog pozorišta 13. maja. Početak… »

U Visočkoj Ržani na Staroj planini organizovano prvo venčanje posle tri decenije

Niške vesti 09.05.2018
Na originalnu ideju da se venčanje organizuje u jedinstvenom ruralnom ambijentu, kako kaže Aleksandra, došao je njen suprug Dušan, inače poreklom upravo iz Visočke Ržane. „Ideju o venčanju dobio je moj suprug Dušan, a kako oboje jako volimo ovo… »

Predavanje na temu uspešne poslovne komunikacije i pripreme za poslovni intervju

Niške vesti 09.05.2018
Profesorka engleskog jezika i književnosti sa višegodisnjim iskustvom na poslovima odnosa s javnošću i rada sa medijima, organizacije događaja i poslovnog bontona, objasniće polaznicima šta je to ključno prilikom razgovora i konkurisanja za novo… »