Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 09.05.2018

Uhapšen zbog polnog uznemiravanja maloletnica

OK radio 09.05.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su A.S. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. On se sumnjiči da je na vranjskom izletištu „Kazanđol“ presreo dve maloletnice, skinuo sa… »

Sanira se klizište kod Bresnice

OK radio 09.05.2018
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je deonicu regionalnog puta Vranje - Vranjska Banja kod Bresnice, gde se izvode radovi na sanaciji klizišta. Zbog radova na sanaciji klizišta saobraćaj se već duže vreme preusmerava na… »

Obezbeđenje ne pušta odbornike i novinare na sednicu Skupštine Lebana

OK radio 09.05.2018
Sednica Skupštine opštine Lebane počela je u 8 sati, ali na nju obezbeđenje ne pušta novinare, šestoro odbornika opozicije i šestoro odbornika kojima su krajem prošle godine oduzeti mandati i koji su im, u međuvremenu, presudom Upravnog suda i… »

Muškarac presudio sebi vešanjem

OK radio 09.05.2018
Vranje - Muškarac V.S. star 84 godine iz sela Repince kod Vladičinog Hana presudio je sebi obesivši se u dvorištu svoje kuće. Čitav događaj se desio u utorak oko 11 časova, kada je slučaj i prijavljen. Prema priči očevidaca, izvršen je uviđaj… »

Prijem za borce iz republike srpske

OK radio 09.05.2018
Povodom 9. maja Dana pobede nad fašizmom, u Vranju borave predstavnici boračke organizacije iz opštine Brod u Republici Srpskoj. Za goste i predstavnike SUBNOR-a u Vranju, gradonačelnik Slobodan Milenković priredio je prijem, na kome je bilo reči o… »

Antić: Dobre lekare pretvaramo u loše političare

OK radio 09.05.2018
Problem Zdravstvenog centra (ZC) Vranje je mnogo kompleksniji od pitanja ko će biti na njegovom čelu i na njegovom rešavanju treba najviše da uradi država, smatra prvi čovek vranjskih socijalista Zoran Antić. Već neko vreme se spekuliše da bi… »

VJT: Optužnica i za dvostruko ubistvo u Koćuri

OK radio 09.05.2018
Više javno tužilaštvo u Vranju podiglo je optužnicu protiv S.S. iz sela Koćura, zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio kriivčno delo teško ubistvo. Prema navodima iz VJT, S.S. se tereti da je lišio života Z.G i S.A. iz vatrenog oružja u… »

Sređuje se surdulička bombonjera

OK radio 09.05.2018
Vranje - Surdulica se ubrzano priprema za održavanje finala Kupa Srbije, a najveći deo posla je na rukovodstvu FK Radnik. U naporima da se sve organizuje i pripremi na vreme za predstojeće finale Kupa Srbije, ljudi iz Radnika prionuli su na posao odmah… »

Gradsko veće o turizmu i sportu

OK radio 09.05.2018
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sazvao je za četvrtak 118. sednicu Gradskog veća, na kojoj će biti razmatrano devet tačaka. Na dnevnom redu su Nacrti Odluka o usvajanju Plana detaljne regulacije u naselju Gornji Asambair 1 i Privredno radne… »