Izvor: Tango Six arhiva vesti 09.05.2018

Najzanimljivi detalji parade pobede u Moskvi, premijera Su-57 i MiG-31K

Tango Six 09.05.2018
Grandiozna vojna parada povodom 9. maja Dana pobede u Drugom svetskom ratu održana je tradicionalčno i ove godine na Crvenom trgu u Moskvi. Kao i skoro sve parade do sada i ova je donela novosti kada je u pitanju vojna tehnika a na njoj je učestvovalo… »

Sastali se Uprava Croatie Airlines i Sindikati, dva različita saopštenja, dva različita utiska

Tango Six 09.05.2018
Sastanak Uprave i Sindikata Croatie Airlines povodom trenutne situacije u kompaniji održan je juče, a konkretne informacije o nastavku kolektivnih pregovora očekuju se do kraja nedelje, saopšteno je iz Uprave hrvatskoj agenciji HINA. Kako prenosi ta… »

Menadžment „Nikole Tesle“ na pokaznoj vežbi bezbednosnih službi „Pelikan“ u Tel Avivu

Tango Six 09.05.2018
Na Aerodromu Ben Gurion u Tel Avivu od 07. do 09. maja održana je pokazna vežba bezbednosnih službi „Pelikan“, a pozivu izraelskih aerodromskih vlasti i menadžmenta aerodroma da prisustvuju vežbi odazvali su se v.d. generalnog direktora Aerodroma… »

Bugarska potpisala ugovor za logističku podršku transportnih aviona C-27J “Spartan“

Tango Six 09.05.2018
Kako je u petak 4. maja preneo vazduhoplovni magazin Aeropres, Bugarska je napokon rešila problem logistike transportnih aviona C-27J ’’Spartan’’ svojih vazduhoplovnih snaga. Istog dana ministar odbrane Krasimir Karakačanov je s potpredsednikom… »