Zabava arhiva vesti 09.05.2018

Kako je sirotište za bebe slonove postalo prava turistička atrakcija

B92 09.05.2018
Sirotište za bebe slonove koji su ostali bez roditelja ucrtalo je selo Pinavalu na Šri Lanki na mapu turističkih atrakcija te zemlje. Ovo nesvakidašnje prihvatilište osnovano je 1984. godine kako bi se zbrinuli napušteni slonovi pronađeni u… »

Čestitamo! Porodila se Ana Bebić

Večernje novosti 09.05.2018
Ana se porodila u Beogradu, u noći između utorka i srede, i na svet donela svoje prvo dete. PEVAČICA Ana Bebić porodila se u noći izme đu utorka i sred e u GAK "Narodni front" u Beogradu i na svet donela dečaka. Lepu vest saopštio je njen suprug… »

Evrovizija: Izabrano prvih deset finalista, komšije bez finala

Vesti online 09.05.2018
Prvo polufinalno veče takmičenja za Pesmu Evrovizije, 63. po redu, održano je večeras u Lisabonu pod sloganom All Aboard (Ukrcavanje). Predstavnici 19 zemalja imali su večeras priliku da obezbede učešće u finalnu koje će biti održano u subotu… »

Zaštita za sve: Počela kampanja o odgovornom ponašanju na suncu

B92 09.05.2018
Počela je kampanja sistematske edukacija o odgovornom ponašanju na suncu „Zaštita za sve“ koju sprovode Eucerin Srbija i Fond B92 uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije… »

Er fors Un - lični avion šefa Severne Koreje

Beta 09.05.2018
Avion kojim je lider Severne Koreje ove nedelje putovao u Kinu zvanično se zove "Čamae-1" - "gugutka", nacionalnu pticu njegove zemlje, ali su zapadni mediji toj letelici dali nadimak "Er fors Un" (Air Force Un) aludirajući na američki predsednički… »

Izgubila kontrolu Kija odbila da učini uslugu Ani: "Neću, ti si se dopisivala sa mojim Slobom!"

Press 09.05.2018
Kristina Kockar i Sloba Radanović su prethodne noći nastupali na takmičenju "Zadrugovizija" i tada dobili trostruku nagradu, osvojivši simpatije publike i žirija. Zbog toga oni su bili nagrađeni i novčano i sa punom korpom slatkiša. Kija je tokom… »

Kija saznala da ju je Sloba ogovarao sa lunom, pa ga napala: Znaš vrlo dobro šta ja mogu da kažem! (video)

Kurir 09.05.2018
Mnogi veruju u to da će se Sloba Radanović i njegova supruga Kristina Kija Kockar pomiriti, a sada je Luna Đogani ispričala ukućanima šta joj je pevač rekao. Ona je otkrila da zna mnogo o njihovom braku i da postoji nešto što joj je Sloba… »

„Tragedija“ u Poljskoj, iz cisterne iscurilo 12 tona čokolade

RTS 09.05.2018
Na auto-putu u južnoj Poljskoj prevrnula se cisterna koja je prevozila 12 tona tečne čokolade. Zbog nesreće su oba smera auto-puta od Poznanja do Varšave bila zatvorena, sve dok posle nekoliko časova kolovoz nije očišćen. „Put je bio prekriven… »

Luna tokom žurke plakala zbog Slobe, pa otkrila šta joj je rekao da li voli Kiju! (VIDEO)

Press 09.05.2018
- Meni samo nije jasno kako tako preko noći možeš da postaneš ravnodušan. Mene boli, zato što sam se ja borila za ovo - rekla je Luna kroz suze. Situacija između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kije Kockar postaje sve napetija, a Luna sve više… »

Kako je ovo moguće? Srbi među najnižim muškarcima u Evropi

B92 09.05.2018
Mapa koja je objavljena na profilu "Mapas_mundiales“ na Instagramu prikazuje koja nacija u Evropi ima najviše muškarce. Kako se navodi u mapi, najviši Evropljani su Holanđani sa prosečnom visinom od 1,84, a slede ih Šveđani i Nemci, koji su u… »