Automobili arhiva vesti 24.05.2018

BMW Motivation 2018

Auto blog 24.05.2018
Ljubav i strast prema BMW automobilima okupila je više stotina poštovalaca ovog brenda i izloženo je više od 160 BMW modela na BMW Motivation 2018 skupu u organizaciji BMW Kluba Srbija na parkingu BMW Servisa 6+ na Novom Beogradu u nedelju 20. maja… »

Rastavili Škodu do detalja, dali učenicima da je sklope

Auto blog 24.05.2018
Jedna Škoda Fabia Combi prošla je kroz potpuno obrnut proces od onog u fabrici. U naučno-popularnim emisijama obično smo u prilici da saznamo kako se proizvodi neki automobil. Ovog puta, u ubrzanom snimku, možemo da vidimo kako izgleda kada se auto… »

Goodyear na trci kamiona u Misanu udružio virtualnost i stvarnost

PR objave 24.05.2018
Goodyear i Euro Truck Simulator 2 (ETS2), kompjuterska igra koja simulira logistiku teretnog vozila izaziva ljubitelje kompjuterskih igara da pravovremeno virtualno dostave teretne trkačke pneumatike na trku evropskog prvenstva FIA* sa kamionima ETRC… »

Hamburg prvi u Nemačkoj zabranio vožnju starijih dizelaša!

Vrele gume 24.05.2018
Početak kraja za dizel motore?: Hamburg prvi u Nemačkoj zabranio vožnju starijih dizelaša! Hamburg, drugi najveći grad u Nemačkoj, će od sledeće nedelje i zvanično zabraniti vožnju starih dizel vozila u urbanim područjima. Od 31. maja… »

Nissan Altima (2019) na tržištu kao specijalno izdanje

Total car 24.05.2018
Nissan obeležava predstavljanje nove generacije Altima modela novim Edition One, ograničenog izdanja sa mnogim zanimljivim karakteristikama. Ovo vozilo dostupno je u skarletno ćilibarskoj (Scarlet Ember), biserno beloj (Pearl White) ili super crnoj… »

Bugatti slavi jubilej – stoti Chiron izašao iz fabrike

Press 24.05.2018
Jubilarni primerak košta 2,85 miliona €, bez uračunatog poreza, a napravljen je za kupca sa Bliskog istoka. Foto:b92.net Za manje od dve godine u fabrici Molsajm u Francuskoj izrađeno je 100 automobila, od predviđenih 500 primeraka jednog od… »

U novom Auto Bildu saznajte

Moj auto 24.05.2018
Kako se vozi, ali i šta to radikalno u segment donosi nova generacija „audija A8“. Bili smo deo najvećeg testa Auto Bilda i testirali čak 22 modela, među kojima i novi „bentli kontinetal GT“, „ford mustang kabrio“ i mnoge druge.. Uz novi… »

Ovo može svako: Kako da gajite jagode u plastičnoj torbi

Moj auto 24.05.2018
Kada razmišljamo o domaćem uzgoju jagoda, najlakši i najjeftiniji način je da se gaje u torbama sa kojima idete u kupovinu. Sve što vam je potrebno su živići jagode, zemlja i torba od plastike sa kojom idete na pijacu vikendom. Za ceo proces… »

Apple će koristiti VW Transportere za autonomne servise

Auto blog 24.05.2018
Apple i Volkswagen grupa su, navodno, sklopili dogovor po kom će Apple koristiti VW Transportere za svoje prve servise autonomne vožnje. Ova vest dolazi od The New York Times-a, koji kao izvore navodi ljude upoznate sa ovim projektom. Dogovor dva… »

Avtovaz ukida proizvodnju modela Lada Priora, Lada Kalina i Lada Granta

Auto blog 24.05.2018
U planu proizvodnje za jul najvećeg ruskog proizvođača putničkih automobila Avtovaza ne nalaze se Lada Priora, Lada Kalina i Lada Granta. Po pisanju ruskih medija, ova kompanija će obustaviti proizvodnju vozila Lada Priora. Umesto zastarelih Lada… »