Izvor: Beta video arhiva vesti 24.05.2018

MUP uhapsio 67 osoba

Beta video 24.05.2018
BEOGRAD - U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 67 osoba, protiv 129 su podnete krivične prijave u redovnom postupku, dok je još… »

Djordjević: Okvirnim sporazumom do ravnopravnosti privatnih i državnih domova za stare

Beta video 24.05.2018
BEOGRAD - Poziv za potpisivanje Okvirnih sporazuma kojima bi privatni i državni domovi za stare u Srbiji postali ravnopravni otvoren je danas. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević je posle predstavljanja… »

Šarović: Srpski sudovi pod pritiscima postupaju kao Haški tribunal

Beta video 24.05.2018
BEOGRAD - Funkcioner Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović rekao je da su srpski sudovi pod pritiscima zapada i Haškog tribunala postupali kao sam Haški tribunal. ``Potpuno je jasno ne samo da nije bilo genocida u Srebrenici nego i to da… »

Antić na Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu

Beta video 24.05.2018
SANKT PETERBURG - Ministar energetike i rudarstva Srbije Aleksandar Antić je na marginama Ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu razgovarao sa predsednikom Gasproma Aleksejom Milerom i sa predsednikom Gaspromnjefta Aleksandrom Djukovim. (pokirvalice)… »

Djordjević: Uvek je nedovoljno kapaciteta u državnim institucijama za prijem najstarijih

Beta video 24.05.2018
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević Kako je kazao, prijem najstarijih gradjana u privatne domove, kroz okvirni sporazum bi tim domovima smanjio troškove, a tako bi se skratile i liste čekanja. ``Uvek… »

EU uvela Gazpromu uslove za prodaju u istočnoj Evropi

Beta video 24.05.2018
BRISEL - Evopska unija (EU) odredila je ruskoj kompaniji Gazprom niz obaveza za poboljšanje protoka gasa po konkurentnim cenama u istočnoj Evropi, saopšteno je danas. Evropska komesarka za zaštitu konkurencije Marete Vestager rekla je da Gazprom treba… »

Damjanović (SRS): SRS će 30. maja sprečiti festival Merdita, dobar dan

Beta video 24.05.2018
BEOGRAD - Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Miljan Damjanović izjavio je da će predstvnici SRS danas predati dopis sa obaveštenjem Ministarstvu unutrašnjih poslova da će funkcioneri, članovi i simpatizeri radikala 30. maja sprečiti… »

Žigmanov: Skupština da reaguje na uvrede SRS

Beta video 24.05.2018
BEOGRAD - Poslanik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov osudio je danas uvrede predstavnika Srpske radikalne stranke (SRS) na svoj račun i pozvao predsednicu parlamenta Maju Gojković da na njih reaguje.``Očekujem reakciju… »

Antić: Isporuke gasa Srbiji uvećane za šest odsto

Beta video 24.05.2018
SANKT PETERBURG - Ministar energetike i rudarstva Srbije Aleksandar Antić je rekao da su u razgovoru sa Milerom konstatovali da su od početka godine isporuke gasa Srbiji uvećane za šest odsto u odnosu na isti period prethodne godine. ``Konstatovali… »

Mihajlović: Posle 40 godina nove lokomotive

Beta video 24.05.2018
BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je da posle skoro 40 godina nabavljamo nove lokomotive. ``To je veoma značajno za Srbiju i železnički saobraćaj jer našoj zemlji daje komparativnu prednost u… »