Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 24.05.2018

Velika akcija MUP-a Srbije, u Užicu privedene tri osobe

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
Užice - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 67 osoba, protiv 129 su podnete krivične prijave u redovnom postupku, dok je još osam osoba uhapšeno po… »

Nova Srbija: Bezrezervna podrška direktorki TV Kanal 9

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
Čačak - Gradski odbor Nove Srbije u Čačku pruža bezrezervnu podršku direktorki TV Kanal 9 iz Novog Sada, Maji Pavlović, koja se, usled toga što je preduzeće Emisiona tehnika i veze, pre nekoliko dana nakon punih 20 godina postojanja ugasilo… »

Danas su Sveti Ćirilo i Metodije

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave uspomenu na Ćirila i Metodija, koji su zaslužni za širenje pismenosti među slovenskim narodima. Dan sećanja na misionarstvo i vizionarstvo braće iz Soluna iz vremena jedinstvene hrišćanske crkve… »

Međuopštinske omladinske sportske igre u Priboju od 4. do 8. jula

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
Priboj - Najveća amaterska sportska manifestacija na Balkanu, Međuopštinske omladinske sportske igre biće održane ove godine od 4. do 8. jula u Priboju. Oko tri hiljade sportista iz 30- tak opština sa područija jugozapadne Srbije, severa Crne Gore… »

Toplo do podneva, a onda slede lokalni pljuskovi i grmljavina

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, ujutro i pre podne uglavnom na jugu i jugozapadu Srbije, a po podne i uveče i u ostalim krajevima. Lokalno se očekuju obilni pljuskovi sa… »

Protivgradna raketa pala u porodično dvorište, samo pukom srećom izbegnuta tragedija

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
Čačak – Protivgradna raketa pala je u dvorište porodice Kokotović koja živi u širem centru grada. Tom prilikom pričinjena je manja materijalna šteta, ali na sreću niko nije povređen. “Sve se desilo oko pola pet popodne, bio sam na spratu i… »

Niska cena i prinosi maline, uslovili su i manje angažovanih berača

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
Arilje - Svake godine samo u Arilju angažuje se oko 15.000 sezonskih radnika na berbi malina. Ove sezone, neizvesna je cena „crvenog zlata” ali i berači. Prema rečima Dobrivoja Radovića predsednika Asocijacije malinara Srbije sezonskih radnika ima… »

Dveri Prijepolje: Aćif efenedija povlašćen, a nama oduzeta reč zbog četnika

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
Prijepolje – Do kad da odbornici Dveri u Skupštini opštine Prijepolje treba da trpe šikaniranja i uvrede”, zapitao se Borko Puškić, odbornik ovog Srpskog pokreta u lokalnom parlamentu. Puškić ističe da nijedno zasedanje ne može proći bez… »

Meštani Konjevića u blatu

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
Čačak – Građani koji žive u ulici Bulevar Tanaska Rajića decenijama muče muku sa vodom koja se prilikom češćih kiša sa Mitrovića puta izliva na ovu saobraćajnicu. Najteže je onima koji žive do ovog puta, jer tokom obilnijih kiša, teško… »

Finale Kupa Srbije stavilo katanac na pojedine radnje u Lučanima

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
Lučani – Fudbaleri “Mladosti” u Surdulici su odigrali istorijsku utakmicu u finalu Kupa Srbije protiv ekipe Partizana. Oko 800 ljubitelja fudbala iz Lučana i okoline je krenulo put Surdulice. Svi su se nadali čudu i trijumfu Mladosti nad velikim… »