Izvor: Jugmedia arhiva vesti 24.05.2018

Mališani iz Medoševca dobili novi vrtić

Jugmedia 24.05.2018
Mališani iz niškog naselja Medoševac dobili su prvi vrtić u svojoj opštini zahvaljujući donaciji Fondacije Novak Đoković vrednoj blizu 11,5 miliona dinara. Novootvoreni vrtić „Zeka“ deo je Predškolske ustanove „Pčelica“ i trenutno ga… »

Vranje dobija WiFi drvo i 23 hiljade evra kao pobednik u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Jugmedia 24.05.2018
Kao grad sa čije je teritorije stigao najveći broj koverata u igri „Uzmi račun i pobedi“, Vranje će dobiti WiFi drvo i novčanu nagradu od 23 hiljada evra, saopštila je danas portparol Gradskog veća Zorica Jović, na konferenciji za medije. Wi… »

Rimski car dobija spomenik u Beloj Palanci zahvaljujući nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”

Jugmedia 24.05.2018
Do kraja meseca u Beloj Palanci biće završena rekonstrukcija aerhološkog nalazišta Remezijana, odnosno trga sa fontanom i spomenikom rimskom caru Septimiju Severu. Prema rečima v.d. direktora Turističke organizacije Bela Palanka Miloša Lilića… »

On je najbolji u bacanju bumeranga na Balkanu

Jugmedia 24.05.2018
Najbolji bacač bumeranga na Balkanu za ovu godinu je Jovan Milosavljević, student Visoke tehničke škole, koji je osvojio 76 poena, na tradicionalnom takmičenju u bacanju bumeranga BUMFest u Nišu. Drugi Stefan Vasić sa Mašinskog fakulteta, a treće… »

Uhapšeni sa drogom kod škole i vrtića

Jugmedia 24.05.2018
Niška policija uhapsila je četrdesetogodišnjaka kod koga su prilikom pretresa u blizini jedne osnovne škole, pronašli 0,85 grama amfetamina, i tridesetdvogodišnjaka u blizini vrtića kod koga je pronađeno 0,9 grama heroina. Osumnjičeni se terete… »

SVESKA

Jugmedia 24.05.2018
“Zatvorićemo prodavnicu sigurno, desiće nam se isto što i ovima sa poljoprivrednom apotekom”, izgovorila je naglas svoju slutnju uz prvu jutarnju kaficu moja komšinica, žena vlasnika male lokalne prodavnice. Sva brižna i već pomalo panična… »

Filmovi “Dan oslobođenja”, “Čavela”, “Ćambra” i “500 godina” u LKC-u

Jugmedia 24.05.2018
Filmski festival „Slobodna zona“ i ovog proleća kreće na svoju 12. turneju u preko 50 gradova širom Srbije, a leskovačka publika imaće priliku da pogleda 4 filma sa ovog festivala. Projekcije filmova biće održane u bioskopu Leskovačkog… »

Evo šta možete videti u današnjim vestima Jugmedie (TV JUGMEDIA)

Jugmedia 24.05.2018
Zašto je doneta odluka da se sredi Spomen park u Leskovcu, oko čega su se složili Belopalančani, šta se očeukuje od Komisije za ispitavanje NATO bombardovanja i gde se delo blago vlasotinačke porodice Popović, samo su neke od tema koje smo u brzim… »

Porodično blago Popovića iz Vlasotinca završilo u muzeju

Jugmedia 24.05.2018
Dečja kolica koje smo viđali na izbledelim fotografija i filmovima s početka 20. veka, peći, igračke, posuđe lusteri, obuća, odeća, vitrine, kreveti i mnoge druge stvari iz tog perioda naći će se u narednoj postavci „Mali Mančester“… »

Dinamo u subotu igra za Super ligu

Jugmedia 24.05.2018
U utakmici 29. kola Prve lige Srbije, vranjski Dinamo dočekuje u subotu na svom terenu FK Novi Pazar, a na današnjoj konferenciji za medije, predsednik kluba i trener Dragan Antić, kaže da Dinamo, kao i grad Vranje i ceo jug Srbije, očekuje… »