Izvor: OK radio arhiva vesti 24.05.2018

Uzmi račun i pobedi: Vranju specijalna nagrada

OK radio 24.05.2018
Najveći broj koverata sa fiskalnim računima u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ stigao je iz Vranja, pa će naš grad, shodno propozicijama, dobiti i specijalnu nagradu. Kao grad sa čije teritorije je stigao najveći broj koverata u igri… »

Usvojeni finansijski planovi mesnih zajednica

OK radio 24.05.2018
Članovi Gradskog veća usvojili su na današnjoj sednici finansijske planove više mesnih zajednica na teritoriji grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja. Prihvaćen je i izveštaj o radu za 2017. godinu, sa Finansijskim izveštajem poslovanja… »

Bombe 90 - ih: Maturanti Gimnazije slave kraj školovanja (foto, video)

OK radio 24.05.2018
Ovogodišnja generacija maturanata Gimnazije „Bora Stanković“ iz Vranja u četvrtak je proslavila poslednji srednjoškolski dan. Maturanti su se okupili na školskom igralištu, gde su uz pivo i muziku organizovali žurku. Ovo su maturanti rođeni… »

Crkvama u Poljanici neophodna pomoć za obnovu

OK radio 24.05.2018
Vranje - Poslednjih nedelja meštani Poljanice su krenuli sa obnovama hramova na ovom području uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom. Prvo se krenulo u obnovu crkve Svetog Nikole u Gradnji, koja potiče iz 19. veka, pod rukovodstvom tadašnjeg… »

Video pomoć: Proradile kamere na granici

OK radio 24.05.2018
Vranje – Na graničnom prelazu Preševo proradio je sistem video nadzora pomoću kojeg svi zainteresovani mogu da provere kakvo je trenutno stanje na granici sa Makedonijom. MUP Srbije je u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije (AMSS) pustio u rad kamere… »

Maraja Keri smršala 20 kilograma

OK radio 24.05.2018
Maraja Keri ozbiljno poradila na fizičkom izgledu. Pevačica Maraja Keri (48) je smršala 20 kilograma otkako je u vezi sa 13 godina mlađim dečkom, plesačem Brajanom Tanakom. Šuška se da ju je na vežbanje i poseban način ishrane, osim ljubavi… »

Agencija čiji je čuvar silovao devojčicu moraće da plati milijardu dolara

OK radio 24.05.2018
Porota u američkoj državi Džordžiji donela je danas presudu po kojoj će bezbednosna agencija, čiji je radnik pre šest godina silovao 14-godišnju devojčicu, morati da plati kaznu od milijardu dolara. Advokat L. Kris Stjuart koji zastupa majku… »

Pitanje dana: Zašto država štiti huligane?

OK radio 24.05.2018
O huliganima javno retko ko pristaje da govori. Novinari Insajdera su u nekoliko navrata pokušali da dobiju sagovornika u MUP-u na ovu temu, ali su ovi zahtevi odbijani. Zbog poslednjih sukoba huligana na autoputu i u centralnim ulicama najvećih… »

Tuča navijača Partizana kod Naisa, povređeni navijači i policajac

OK radio 24.05.2018
Brutalni okršaji grupa navijača Partizana oko prevlasti na tribinama eskalirali su danas kada je na naplatnoj rampi Nais došlo do sukoba dve grupe navijača Partizana, koji su na putu na utakmicu finala Kupa Srbije u Surdulici. U niškoj Hitnoj pomoći… »

Nejmar se oporavlja bolje od očekivanog

OK radio 24.05.2018
Oporavak brazilskog fudbalera Nejmara ide bolje nego što je očekivano, saopštio je lekarski tim reprezentacije. Nejmar se u utorak vratio treninzima, pošto je pauzirao od kraja februara kada je slomio desno stopalo. On je 3. marta podvrgnut operaciji… »