Izvor: Press arhiva vesti 24.05.2018

Strašna nesreća kod Dobanovačke petlje: Jedna osoba poginula, dve povređene

Press 24.05.2018
Muškarac star 30 godina poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovačke petlje nadomak Beograda, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. foto:telegraf Nesreća se dogodila oko 3.20 na autoputu u smeru ka Zagrebu, a lekarske ekipe su… »

Apsurd: MUP izdaje našim vozačima papir koji u Evropi ne važi pa na granici ostaju bez tablica

Press 24.05.2018
Prvo Crnogorci, a nedugo zatim i Mađari počeli su da vraćaju građane Srbije sa graničnih prelaza, na Horgošu su im čak skidali i oduzimali tablice, i to zbog jednog papira koji zvanično izdaje naš MUP i sa kojim bi trebalo normalno da putuju… »

Hitno Upozorenje RHMZ Beogradu se približava veliko nevreme, mogući pljuskovi, grmljavina i grad

Press 24.05.2018
Republički hidrometeorološki zavod je izdao vanredno, hitno upozorenje za opasnost od nepogoda na teritoriji Beograda i Pančeva. Foto:Blic.rs - Upozorenje na jak pljusak, grmljavinu i grad. Oblačnost koja na području Pančeva uslovljava pljuskove… »

Jedan tim, jedan san – Srbija!

Press 24.05.2018
Jedan tim, jedan san – Srbija, zvaničan je slogan fudbalske reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, koje je na programu od 14. juna do 15. jula. Foto:b92.net Predlozi šta će pisati na autobusima ekipa slali su se od 4. decembra do 28… »

Instagram konačno uveo opciju koju su mnogi željno iščekivali

Press 24.05.2018
Da li ste ikada poželeli da "ućutkate" pojedine korisnike Instagrama? Foto:B92.net Instagram je nedavno predstavio novu opciju koja korisnicima konačno pruža mogućnost da odaberu čije će se objave pojavljivati u njihovoj feed sekciji. To znači da… »

Napravljena je za ozloglašenog diktatora pre 37 godina, ali on nikada nije ušao u svoju superjahtu

Press 24.05.2018
Superjahta iračkog diktatora Sadama Huseina, koja je napravljena za njega 1981, dobila je novu upotrebu. Foto: Screenshot Superjahta iračkog diktatora Sadama Huseina, koja je napravljena za njega 1981, dobila je novu upotrebu – sada je hotel za… »

Bugatti slavi jubilej – stoti Chiron izašao iz fabrike

Press 24.05.2018
Jubilarni primerak košta 2,85 miliona €, bez uračunatog poreza, a napravljen je za kupca sa Bliskog istoka. Foto:b92.net Za manje od dve godine u fabrici Molsajm u Francuskoj izrađeno je 100 automobila, od predviđenih 500 primeraka jednog od… »

Ana Mrki poklonila poljubac za rođendan, a onda su prešli na nešto konkretnije!

Press 24.05.2018
Izabranik Ane Bekute, narodni poslanik Milutin Mrkonjić danas slavi 76. rođendan, a prvu i najdražu čestitku dobio je u bračnoj postelji. Političar je bez okolišanja otkrio intimne detalje proslave. - Ana me zveknula poljupcem u ponoć, a onda smo… »

Luna ogorčena zbog Kije i Slobe: Da sam ona, našamarala bih samu sebe! (video)

Press 24.05.2018
Blogerka ne može da podnese što se ponizila pred milionskim auditorijumom ušavši u vezu sa oženjenim čovekom. una Đogani se poverila Milanu Miloševiću da je došla do saznanja da ono što se priča da je njena majka Anabela Atijas govorila… »

Poznata je po bujnim grudima, ali nije uvek bilo tako: Evo kako je seksi Zadrugarka izgledala pre operacija! (Foto)

Press 24.05.2018
Zadrugarka Ana Korać je jedna od najatraktivnijih, a njeno bujno poprsje i puna usta nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Mnogi " Zadrugu" gledaju upravo zbog Ane, a jači pol otkida na njene grudi, obline i zadnjicu. Ipak, Koraćeva nije uvek izgledala… »