Izvor: Prva arhiva vesti 24.05.2018

Devojka poginula u lančanom sudaru na putu Novi Sad - Beograd

Prva 24.05.2018
Saobraćaj na putu Novi Sad - Beograd zaustavljen je zbog teške saobraćajne nesreće koja se dogodila između Novih Karlovaca i Stare Pazove. Kako pišu mediji, jedna devojka je poginula, a više osoba je teško povređeno. U nesreći je učestvovalo… »

OPREZ! Bizarni načini na koje možete zatrudneti, a da niste ni svesne

Prva 24.05.2018
Pored standardnog načina da zatrudnite, postoje i neki bizarniji, a ginekolog Meri Džejn Minkin je, na osnovu svoje prakse, otkrila i koji su. Mnogi mladi danas misle da je analni seks siguran, ali činjenice govore suprotno – muške polne ćelije ne… »

Konačno OTKRIVENO kako je Majkl Džekson izvodio svoj legendaran POKRET!

Prva 24.05.2018
Naučnici su otkrili tajnu ne baš tako lakog trika iz poznatog spota "Smooth Criminal" Majkla Džeksona. Čuveno naginjanje pevača od uglom od 45 stepeni mnogi su pokušavali da objasne na različite načine. Magneti u cipelama, kanapi kojima su ga… »

Dete treba da popravi loše ocene. Neophodno je da se "zagreje stolica", ali važno je da uzmete u obzir još jedan faktor bez…

Prva 24.05.2018
Kraj školske godine se bliži. Ako niste zadovoljni ocenama mališana, umesto da ih grdite, trebalo bi da ih ohrabrite i motivišete da ih poprave. Naglasite da ste ponosni na njih, ali da znate da mogu i bolje. Objasnite im da je važno da uredno… »

Ćerka Vlada Divca porasla je u prelepu devojku! A tek kad vidite koliko je specifičan njen Instagram profil... (FOTO)

Prva 24.05.2018
Bivši jugoslovenski i srpski košarkaš Vlade Divac je od 1998. godine u braku sa suprugom Anom, sa kojom ima ćerku Petru i sinove Matiju i Luku. Pamtili smo je kao simpatičnu klinku, ali Petra Divac danas ima 20 godina i izrasla je u lepu devojku… »

TRI horoskopska znaka se najbrže oporavljaju od raskida

Prva 24.05.2018
Raskidi nikada nisu prijatni - čija god da su inicijativa. A ova tri znaka izvanredno podnose čak i ovakve situacije. Ovan Ovnovi jednostavno nemaju potrebu da pate za bivšim ljubavima - jednom kad je gotovo, gotovo je. Kad raskinu ni ne tražiti novu… »

Tajna serije "Bolji život" o kojoj se ne govori! Violetu je umesto Lidije Vukićević trebalo da igra glumica koja je…

Prva 24.05.2018
Iako je prvi put emitovana pre više od tri decenije, serija "Bolji život" se i dan-danas reprizira i i dalje je jedna od naših najomiljenijih porodičnih serija. Fantastična ekipa glumaca - Svetlana Bojković, Marko Nikolić. Lidija Vukićević… »

Promocija romana "Refren" Andrije Jonića

Prva 24.05.2018
Promocija će biti održana u utorak, 29. maja od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u. O „priči za putnike u potrazi za skrivenim odgovorima“ pored autora, govoriće: Nikola Krstić, master geštalt psihoterapije i dipl. filozof, Gordana Nikić, doktor… »

“Zabrane, praćenja, po dva, tri sata moram mirno da stojim... Znao je kako da udari, a da se to ne vidi“

Prva 24.05.2018
Maja Mladenović i Danijela Nikolić su majke dvojice dečaka koji imaju istog oca. Možda se njih dve nikada ne bi upoznale da ih nije spojila nevolja. O svemu su govorile u emisiji "Život priča". Obe su samohrane majke, koje su sudskom odlukom dobile… »