Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 24.05.2018

Stanovi za mlade istraživače Univerziteta u Kragujevcu

RT Kragujevac 24.05.2018
Ukoliko odbornici Skupštine grada daju saglasnost, grad Kragujevac će neizgrađeno građevinsko zemljište u javnoj svojini površine 0,49 hektara preneti bez naknade u javnu svojinu Republike Srbije, radi realizacije projekta izgradnje višeporodičnog… »

Oružari bez dogovora u Ministarstvu odbrane

RT Kragujevac 24.05.2018
U Ministarstvu odbrane danas je održan sastanak Štrajkačkog odbora Sindikata Zastava oružje sa ministrom odbrane i njegovim saradnicima, a po osnovu rešavanja zahteva radnika fabrike koji su bili uzrok štrajkovima proteklih dana. Višečasovni… »

Planirana isključenja struje za petak 25. maj

RT Kragujevac 24.05.2018
Zbog radova na mreži dana 25.05.2018.godine u vremenu od 11:00 do 13:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u jednom delu Ramaće i to Prodincu, Pastrmi i u Kamenici. Zbog zamene mernih uređaja, dana… »

U petak popodne tretiranje protiv krpelja

RT Kragujevac 24.05.2018
Tretiranje zelenih površina protiv krpelja, ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, biće izvedeno sutra, u prepodnevnim satima, oko jezera Bubanj, u Velikom parku, Šumaricama, Ilinoj vodi, Pivarskom parku, na gradskim skverovima i blokovskim zelenilima… »

MZ Erdeč proslavila Mali Spasovdan

RT Kragujevac 24.05.2018
Stanovnici Mesne Zajednice Erdeč proslavili su danas krsnu slavu Mali Spasovdan. Sečenju slavskog kolača prisustvovali su brojni građani koji žive u Erdeču i gosti iz drugih kragujevačkih naselja. Ovo je bila i prilika da se sumiraju rezultati rada… »

Skup podrške palestinskom narodu

RT Kragujevac 24.05.2018
U organizaciji Društva srpsko-palestinskog prijateljstva, u Kragujevcu je u popodnevnim satima održan skup podrške palestinskom narodu, koji je izložen brutalnosti Izraela. Palestinci su izrazili nezadovoljstvo zbog odluke američkog predsednika… »

Komunalni servis: Nemanja Dimitrijević

RT Kragujevac 24.05.2018
O procesu spajanja Javno komunalnih preduzeća, Čistoće, Gradskih grobalja, Zelenila, Tržnica i Parking servisa u jedinstveno komunalno preduzeće, kao i o čišćenju grada u periodu koji sledi, u Komunalnom servisu TV Kragujevac, govorio je direktor… »

Koncert „Moja klasika“ Bojana Jovanovića

RT Kragujevac 24.05.2018
Koncert „Moja klasika“, akordeoniste Bojana Jovanovića, biće održan u Knjaževsko-srpskom teatru 30. maja u 20 časova . Na koncertu će pored ovog maestralnog akordeoniste, svirati klavijature Aleksandar Radović, a bas gitaru Zvonko Tucaković… »

Skupština omladine Jedinstvene Srbije

RT Kragujevac 24.05.2018
U Kragujevcu je održana skupština podmlatka Jedinstvene Srbije, na kojoj je za predsednika izabrana Tina Jovanović. Istovremeno je održana i godišnja Skupština omladine Jedinstvne Srbije, kojoj je prisustvovao i predsednik te stranke Dragan… »

Otvoren 10. Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike

RT Kragujevac 24.05.2018
Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike, deseti po redu, otvoren je danas na Šumadija sajmu. Na ovogodišnjem jubilarnom sajmu, učestvuje oko 40 izlagača iz Srbije, a posetioce očekuje bogat asortiman proizvoda, kao i sajamski… »