Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 24.05.2018

Bulevar Nikole Tesle i Ušće bez saobraćaja danas i sutra od 15 h

Studio B 24.05.2018
Povodom priprema za centralnu proslavu Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, danas i sutra, od 15 do 23 časa za saobraćaj biće zatvoren deo Bulevara Nikola Tesla i deo Ulice Ušće, najavljeno je iz MUP-a. Vozila neće moći da saobraćaju Bulevarom… »

Sutra bez vode

Studio B 24.05.2018
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Barajevo sutra od 08.00 do 12.00 sati bez vode će ostati potrošači u Kosmajskoj ulici u naselju Beljina, saopstilo je JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.Bez vode i potrošači u naseljima… »

Hitno upozorenje na jak pljusak, grmljavinu i grad

Studio B 24.05.2018
RHMZ izdao hitno upozorenje na jak pljusak, grmljavinu i grad na području Beograda i Pančeva. Oblačnost koja na području Pančeva uslovljava pljuskove, grmljavinu i lokalnu pojavu grada, premeštaće se ka Beogradu. Upozorenje za nevreme je do 13:45.… »

Čišćenje gradskih fontana

Studio B 24.05.2018
U okviru akcije prolećnog uređenja grada, 25. maja, 1. i 8. juna ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” izvodiće radove na čišćenju, pranju i dezinfekciji svih gradskih fontana, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća. Radovi će… »

Vesić: Zgrada Jevrejskog kulturnog centra biće obnovljena

Studio B 24.05.2018
Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas novoformirani Jevrejski kulturni centar u nekadašnjoj zgradi bioskopa „Reks” u Jevrejskoj ulici 16. Vesić je podsetio da je zgrada u kojoj je sadašnji Jevrejski kulturni centar stara 95 godina i da je… »

Na Zadušnice poseban režim ulaska za motorna vozila

Studio B 24.05.2018
JKP „Pogrebne usluge” apeluju na sugrađane da na Zadušnice u subotu, 26. maja, umesto svojih automobila, koriste gradski prevoz za odlazak na groblje. Na svim grobljima u subotu neće biti dozvoljen ulazak automobila od 7 do 15.30 časova. Kapije za… »

Humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj kući

Studio B 24.05.2018
U susret obeležavanju slave „Sveti Ćirilo i Metodije”, u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica održan je humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj kući. U velikoj sali Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica nastupili su Omladinski orkestar pod… »

Međunarodni viteški turnir oživljava srednjovekovni Beograd

Studio B 24.05.2018
Međunarodni viteški turnir „Svibor duhovi 2018“, na kome učestvuju predstavnici viteških grupa iz Srbije, Rusije, Češke, Slovenije i Republike Srpske, održava se na Kalemegdanu od 25. do 28. maja. Na turniru je, pored borbi, predviđena i… »

Mali: Od naselja Busije smo napravili bolje i lepše mesto za život

Studio B 24.05.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je liturgiji i lomljenju slavskog kolača u Crkvi svetih prvih slovenskih apostola Ćirila i Metodija u Busijama, povodom crkvene i slave tog zemunskog naselja. To mesto je primer odgovorne politike koju… »

Nova elektronska adresa za komunikaciju sa građanima

Studio B 24.05.2018
Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane” promenilo je svoju elektronsku adresu za komunikaciju sa korisnicima i svim zainteresovanim stranama, saopšteno je iz tog preduzeća. Građani će, kao i do sada, sva pitanja u vezi sa opštim… »