Izvor: Studio B/Politika arhiva vesti 24.05.2018

Vučić i Brnabićeva sa Kerijem i Kolinsom o unapređenju poslovnog ambijenta

Studio B 24.05.2018
Unapređenje poslovnog ambijenta je od ključnog značaja za privlačenje americkih investicija u Srbiju, saopšteno je posle sastanka predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić sa Džonom Kerijem i američkim biznismenom Timom Kolinsom… »

Vučić sa Mekalisterom: Boriću se protiv zamrznutog konflikta

Studio B 24.05.2018
Daću sve od sebe da se izborim protiv stava 80 odsto ljudi koji misle da treba održati zamrznuti konflikt, rekao je predsednik Srbije govoreći o odnosima sa Prištinom. Izvestilac EP za Srbiju Dejvid Makalister ističe da se evropski ciljevi Srbije… »

Vulin sa kongresmenom SAD o vojnoj saradnji

Studio B 24.05.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se u Beogradu sa kongresmenom SAD, brigadnim generalom Stivenom Stajversom iz Nacionalne garde Ohajo, kome je rekao da bi transformacija „Kosovskih snaga bezbednosti“ u „Oružane snage Kosova“ negativno… »

Radulović rešio je da se oporavi pomoću bioenergije

Studio B 24.05.2018
Bivši lider Dosta je bilo Saša Radulović rešio je da se od fijaska na izborima oporavi, te je potražio spas u bioenergiji. I ne samo to već su i poslanice DJB-a odlučile da pomognu sada već bivšem šefu. – U pauzi između seansi Reikija i Feng… »

Jelena Maćić na Tviteru: Jeremić rešio nas „izuje od alkohola“

Studio B 24.05.2018
Šminkerka Jelena Maćić, poznata po huškanju na ubistvo predsednika Srbije, poručila je na Tviteru da je lider Narodne stranke Vuk Jeremić rešio da je, kako kaže, „izuje od alkohola“. Slavi se! Vuk Jeremić rešio da nas izuje od alkohola… »